Analüüside tulemused 17.03.13 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tervist!

Kirjutasin Teile mõnda aega tagasi seoses võimaliku põletikuga sugutraktis. http://www.kliinik.ee/noustamine/meestearst/id-1/?question=65797#list

Soovitasite teha eesnäärme sekreedi uuringu. Käisin meestekliinikus vastuvõtul ja tehti uus spermaproov ning ka sekreedi uuring. Käisin ka arsti vastuvõtul, kus öeldi, et proovide tulemused näitavad põletikku ning määrati raviks Ciprinoli ja Xatrali kuur.
Küsisin ka kindluse mõttes teist arvamust - samade analüüside põhjal öeldi, et põletikku ei ole, kuid on viljakuse langus ning soovitati võtta Wellmann Conceptioni viljakuse tõstmiseks.
Kas Teie saaksite öelda endapoolse arvamuse, sest praegu on olukord segane ja ei tea mida edasi teha. Ilmaasjata ei tahaks ravimeid ka võtma hakata.
Kõikide tehtud analüüside tulemused on lisatud pildina.

Parimate soovidega

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Varasemates Nova-Vita analüüsidest ühes on tugev põletik, teises mõõdukas põletik. Viimastes testides on mõlemas nõrk põletik ja sperma analüüsi alusel on tõesti oluline viljakuse langus. Ilmselt on teie prostatiit arenenud sellisesse staadiumisse, kus on tekkinud osaline suguteede sulgus. See on üsna keeruline haiguse faas ja vajab väga täpset raviskeemi. Kas ultraheliuuring on tehtud? Kuna tegemist juba vana põletikuga, siis selle uuringu alusel saaks näga kahjustuse ulatust. Usaldage oma raviarsti. Põletikusuunalist ja viljakust tõstvat ravi mina üheskoos ei tee. Ikka üks enne ja teine vajadusel järgi.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Spermogrammi analüüside vastused.

Tere palun kas saate mulle selgitada analüüside vastused.Nagu ise saan aru siis väga halb näitaja?Kahjuks see kliinik ei selgita analüüside tulemused,aga ise ka ma aru ei saa.
Probleem,et naine kaotas ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Sperma analüüs on vähem kui kolmandik mehe viljakuse hindamiseks vajalikest uuringutest.
Antud test näitab mõõdukat kõrvalekallet spermide morfoloogias. Midagi hullu ei ole, aga siiski tasuks põhjuste ...

Loe edasi

Testid

Tere , kuidas teie juures tehtud testi tulemused teada saab?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Analüüside ja ka kordusvisiitide ajad määratakse kohe esimesel kohtumisel. Kui on meelest läinud, siis helistage selle keskuse numbril, kus vastuvõtul käisite - täpsustage teile määratud aeg või pange ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: