Pidev urineerimishäda 27.02.13 / Meestearst

Külastaja küsib:

Mul juba novembrikuust pidev urineerimishäda, valus urineerida ei ole, aga peale urineerimist natuke aega nagu kipitaks. Käisin alguses kohe arsti juures. Põiepõletik see olla ei saa. Segab mind nii palju, muidu käisin päevas poole vähem wc-s, aga nüüd käin kuskil iga 1-2 tunni tagant. Äkki on mingeid tablette ravimiseks (käsimüügis)? Tahaks sellest probleemist lahti saada.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Selles vanuses põiepõletikku ilma eesnäärmepõletikuta praktiliselt ei esine. Kusemishäirete taga seega kas suguhaigus või prostatiit. Tulge uuringutele, sest mida kauem probleem kestab, seda suuremad ja sageli ka püsivamad on sellest tingitud kahjustused. Käsimüügiravimitega siin midagi teha ei ole.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

eesnäärme testi tulemus 2,2

Tervist. Viimased 10 aastat olen teinud regulaarselt ultraheli ja jälginud psa väärtust see on köikunud 1,6- 1,9 vahel öeldi et vöib nagu rahule jäda. Viimane möötmine ja ultraheli oli pool aastat ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kaebused ja PSA väike tõus viitavad eesnäärmepõletiku võimalusele. Peaks ära tegema selle haiguse diagnoosimiseks vajaliku täpsustava uuringu - eesnäärme sekreedi testi. Sealt selgub haiguse vorm ja selle ...

Loe edasi

Probleem nabast allpool

Nabas ja nabast allpool kuni peenise otsani on ebameeldiv tunne pidevalt ja aeg-ajalt lööb valu sisse. Pidevalt on urineerimishäda, aga ei tule eriti midagi. See kõik toimub just õhtuti.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Klassikaline sugutrakti põletiku pilt. Meestel kipubki enda keha jaoks aega olema vaid õhtuti...
Soovitan soojalt kiiresti arsti külastada.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: