Kondüloomid 29.05.12 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere!

Käisin teie juures vastuvõtul, kuna peenise peal oli 6-7 nahast moodustist, ca 1-2mm läbimõõdu ja kõrgusega. Kohe oli selge, et tegemist on kondüloomidega ja mulle määrati Wartex lahus.
Kasutasin lahust, nagu juhendis oli kirjas – hommikul ja õhtul määrisin moodustiste peale. Kolm päeva määrisin ja neli päeva tegin pausi. Osad läksid väiksemaks ja osad kadusid ära. Tänaseks olen kolm kuuri teinud ja nüüd alustasin neljandaga, kuna kaks „muhku“ on veel jäänud.

Kuna neli kuuri on maksimaalselt lubatud teha, kas siis edasi on jäänud ainult kirurgiline sekkumine?
Kas sellest jäävad armid ka või nahk paraneb ajapikku ära?
Käisin vahepeal ühe korra ka solaariumis, kas see võib mõjutada ravitulemusi?

Ette tänades.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Mina soovitasin teile kasutada skeemi 5 päeva määrimist ja 2 päeva pausi. Kirurgilist sekumist naha moodustistel pole ma renamasti akendanud. Ilma konkreetset arengut nägemata targemat nõu anda kahjuks pole võimalik.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Kondüloomid?

Tere! Mul olid ennem kondüloomid peenisel, sai meestearstil käidud ja sain abi, nüüd taas probleem? Küsimus, kas need samused võivad ka päraku ümber tekkida, ja kas selle probleemiga võib ka kiirelt meestearsti ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kondüloomid võivad tõesti ka pärasoole ümber tekkida. Meestekliinikus (www.meeste.kliinik.ee) võite tasulisele vastuvõtule löögile pääseda nädala jooksul, haikekassa poolt kaetud vastuvõtu puhul peab arvestama ...

Loe edasi

kondüloomid

Mul tekkisid kondüloomid ja nüüd selles kohas kus nad on,on selline häiriv valu.Vahel ka sugutist natuke üleval pool küljepeal.Kas see võib olla tingitud kondüloomidest?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kindlasti võivad kondüloomid ka ebamugavust ja kerget valu põhjustada. Miks te neid ei ravi?
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

kondüloomid

kui mehel olid kondüloomid kas ta võib olla pärast punnikeste kasutamist vahekorras ilma kondoomita.?kas sperma on ka nakkusohtlik?kas kondüloome põdenud mees võib saada isaks(või kahjustab see haigus ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui kondüloomid on välja ravitud võib seksuaalelu elada ilma kondoomita st. et sperma pole siis nakkusohtlik. Kondüloome tekitav papilloomiviirus viljakust ei mõjuta.
Edu
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: