Fallose peal olev sinikas 30.12.11 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere

Olen tõsiselt mures enda olukorra pärast, nimelt vaevab mind fallosel olev sinikas (masturbeerimisest ja vastavalt näpuasendile all vasakul ja üleval vasakul).

Kui spetsialisti poole pöördudes pean tunnistama, et olen aastaid olnud tihe masturbeerija ning hetkel sellises vanuses olevana esineb tugevalt märgatav sinikas. Suurim probleem on selles, et ma ei saa kuidagi sellest lahti - olen proovinud mitu kuud ilma orgasmita olla, kuid see ei aita.

Mida te oskaks soovitada, kas see on tõsisem mure, mis kuulub juba laserkirurgia kompetentsi või on seda võimalik ravida ka medikamentide või siis teatud käitumisstandardite järgimise teel?

Tegemist on tõsiselt raske olukorraga, mis ei lase normaalselt saunas käia ega ka nõrgema sugupoolega huvitavamaid olukordi kogeda. Olen siiamaani veel süütu - puhtalt selle probleemi pärast.

Huviav, et selle teemaga seonduvat arutelu pole seni veel avatud. Kas see on tõesti esmakordne nähtus?

Tänades ja vastust ootama jäädes.

J.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Segane lugu. Masturbeerib nooruses iga mees. Sinikaid see ei tekita kui seksuaalse rahulduse saamiseks just mistit imetehnikat välja pole töötatud. Kuna probleem näib olema üsna tõsine, siis soovitan soojalt ikkagi meestearsti vastuvõtule tulla. Tugev mees lahendab oma mure, nõrk jääbki koju kotile.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Tere! Peenise peal olev punn

Tere mulle tekkis paar päeva tagasi peenise peale punn nagu ma näen sealt on läbi näha valget, see oli algul suurem ja siis üks päev pigistason tuli vedeliku välja ja siis läks bäiksemaks

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Võimalik, et rasunäärme umbumine. Pildil näha, ilmselt pigistamise järel tekkinud, põletikku. Sellisel juhul soovitan ravi saamise eesmärgil arsti külastada. Aidata saab teie perearst, nahaarst või meestekliiniku ...

Loe edasi

Peenise pea ja naha peal olev turse

Tere, viimati mainisite mulle, et peseks seda kohta Beebiseebiga. Nüüd kui olen seda pikemalt teinud siis kahjuks see ei aita.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Eelkõige ütlen siin, et kui on probleem, siis tasub meestearsti külastada, mitte internetis ümber nurga nõu küsida. Noorte nõustamise kabinettides, meestekliinikus või mujal, saate spetsialisti vastuvõtule ...

Loe edasi

Munandikottide pealne nahk

Peale vahekorda muutus parema munandikotti pealne olev nahk nagu see oleks plastik või kile. Pole punatus, sügelust, ega paisumist. Ainult tekib valu kui magada selle peal või kui keskmise tugevusega pigistada ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilma läbivaatuseta ei saa siin teid kahjuks aidata. Tulge meestekliiniku noorte nõustamise vastuvõttu. Kaasa hommikune esmasjoa uriini analüüs!

Loe edasi

Punn

Tervist, pildil olev punn tekkinud munandite peale, asetseb naha all, on ka olnud peenise peal selline meenutab naha alust vistriku, veidi häiriv algul. Millega võiks tegu olla

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Enamasti on tegu rasunäärme põletikuga. Kui häirib, saab rakendada lokaalset põletikuvastast ravi. Selleks peaks aga meestearti vastuvõtule jõudma. Enamasti taandub iseenesest.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: