öine põiepidamatus 29.11.06 / Meestearst

Külastaja küsib:

Olen noor 19 aastane mees, on korduvalt tekkinud probleeme põiepidamatusega, kui olen tarvitanud alkoholi ja on tekkinud mõni tugev emotsioon. See ei juhtu iga kord, vaid just siis kui olen kas vihastanud või rõõmustanud tugevalt enne magama jäämist.Olen küsinud nõu, aga on arvatud, et see on närvidest ja ei ole osatud aidata. Tean, et lihtsaim lahendus oleks mitte alkoholi tarvitada, aga sooviks teada, kas oleks seda probleemi võimalik ka muud moodi lahendada???

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Keeruline teema. Korralikuks vastamiseks peaks teie loost ning haiguse tekkest ja avaldusmist märksa rohkem teadma. Kindlasti tasuks ikkagi probleemi põhjust otsida. Mõni nendest on ravitav, mõni mitte. Kõige lihtsama lahenduse olete aga juba kirja pannud.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Põie pidamatus

2019 aasta lōpus oli äge selja valu ja siis hakkas pidev urineerimis vajadus ja tuli nagu nii äkki põiepidamatus lisaks. Veebruari käisin perearstil tegi põletiku proovidja psa testi mis olid kõik normis. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Keeruline lugu. Selja mured tuleks kindlasti ka üle vaadata. Mina saaks aidata kusemise poole pealt. Siin peaks välistama põletikud ja tegema ka kusemisprotsessi süvaanalüüsi. Tulge vastuvõtule!

Loe edasi

Öine erektsioon ja eesnaha põletik

öineerektsioon ei lase eesnaha põletikul taanduda

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Siis on tegemist ilmselt naha tihenemist põhjustava kroonilise eesnahapõletikuga, mis vajab pikka ja tugevat ravikuuri. Tulge vastuvõtule. Öine erektsioon on loomulik nähe ja ravi ei vaja.

Loe edasi

Eesnahk punetab

Tere! Mul on probleemiks punetav eesnahk. Kuna väiksest peale on mul põiepidamatus ning seoses sellega kannan mähkmeid. Ilmselt on viimasel ajal tekkinud kas allergia või on peenis mingil moel hauduma ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Mis on pidamatuse põhjus? Tänapäeval on selle murega võimalik enamasti kenasti aidata. Pöörduda tasuks Põhja- Eesti Regionaalhaiglas dr. Ülo Zireli poole!
Eesnaha punetuse osas on rusikareegel, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: