ei kesta 29.03.06 / Meestearst

Külastaja küsib:

Olen 24 aastane mees. Mure siis selles, et vahekord naisega ei kesta kohe üldse. vahepeal piisab ainult sellest kui minut aega vahekorras ola ja mina juba saan orgasmi. Samas aastaid tagasi ei olnud mingeid probleeme. Praegugi on nii et vahest arva kestab vahekord normaalselt. milles võib seisneda minu probleem ja mida teha.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Seemnepurske tekke kiirus on väga individuaalne. Eesti meestel on keskmine näitaja 3-4 minuti juures. Varase seemnepurske kõige sagedasemaks põhjuseks on närvitüübi eripära - lihtsalt bioloogilised refleksid, nende hulgas ka seemnepurse, toimuvad kiiremini. Kuna kirjeldate, et varem oli asi teistmoodi, siis tuleb põhjuseid otsida mujalt. Sageduselt järgmiseks põhjuseks võib olla, et olete endale leidnud uue ja väga stimuleeriva partneri. Kui asi pole seotud partnerivahetusega, siis tuleks hakata vaatama meditsiiniliste põhjuste poole: sugutrakti põletik, meessuguhormoonide langus, algav erektsioonihäire või lihtsalt ületöötamine.
Kokkuvõtteks: tuleb leida põhjused ja kindlasti saab teid aidata. Soovitan vastuvõtule tulla.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Küsin veel üle mul veiti seetimisega mure peale oppi

Mul oli eelmine kolmapäev kubemesonga opp ja kui kaua peale oppi võib kesta kui seetimine on häiritud hetkel söön veiti rohkem aga tagant ei tule välja veel siiamaani kas see veel võib kesta pikalt või ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Palun esitage see küsimus oma kirurgile või perearstile!

Loe edasi

Valud munandites

Tere!
Mure selline, et aeg-ajalt on tunda munandites kergelt häirivat valu. Tekib suvalisel hetkel, võib kesta 5sekundit kuni mitmeid minuteid. Mul on ka ärevushäired ning kas võib ka probleem selles?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilma uuringute ja läbivaatuseta siin tarka nõu anda pole võimalik. Tüüpilised põhjused on sugutrakti põletik ja närviärritus. Palju muid veel kõrval. Ärevushäire võib tajutavaid signaale ja kehareaktsioone ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: