tuleb liiga vara ja ninast verejooks seksi ajal 26.04.05 / Meestearst

Külastaja küsib:

Probleem selline. Viimase 3-4 aasta jooksul on mul arenenud imelik probleem. Nimelt kui saan uue partneri siis esimest korda temakesega voodisse minnes umbes ajal kui temakesel stringe ära võtan mul juba "tuleb". See probleem lihtsalt tekkis umbes siis kui olin 24-25, varem seda polnud kunagi olnud. praegu olen 28 ja probleem on süstemaatiline. praktiselt iga uue vallutusega on sama algus. Näiteks eelmine nädalavahetus jälle, olin ühel peol ja tekkis ühe tüdrukuga kähkuka variant (olin temaga tuttav olnud alla tunni aja ja väga ilus blond oli) tüdruk oli purjus, mina peaaegu kaine. sel ajal kui üksteist lahti koorisime tundsin kuidas mul orgasm juba ära tuli. piinlik moment.
Mida sellise asja suhtes saaks teha?

samas peale esmast taastumist (nii tund aega hiljem) võin keppida juba ilma probleemideta. samuti pole sellist probleemi naistega keda olen juba pannud. Nendega on pigem vastupidi - keda olen palju pannud ei eruta enam üldse.

teine probleem. ma ei tea kas seotud eelmisega. selliste uute või eriliste naiste puhul on seksi ajal või isegi vahetult enne seksi on hakanud tihti ninast verd tulema. ja seda on juhtunud päris palju kordi. väga piinlik olukord jällegi. mul on kogu aeg olnud kõrge vererõhk ja suur sportlane ka ei ole. samas pole ka nii vana, et seksides võiks süda üles ütelda vms. või on see võimalik? mida sellise asj suhtes saaks ette võtta?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Mina soovitaks oma keha kuulata ja mitte pidevalt peaga vastu seina joosta. Lõpetage ´vallutused` ja suvaline `panemine`, leidke omale hea partner ja probleemid kaovad. Psühholoog- seksoloogi oleks ka hea külastada. Soovitan Meelis Sütti Seksuaaltervise kliinikust.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

liiga väike vastupidavus

Olen 23aastane noormees. Olen avastanud, et ei suuda seksi ajal eriti pikalt vastu orgasmile vastu pidada. Piisava erutuse korral võib lõpetamine lausa minuti küsimus olla. Kas see on midagi, millega tuleb ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Seemnepurske kiirus on paljuski määratud närvitüübiga ja seetõttu on seda küllaltki raske mõjutada. Kui varane seemnepurse häirib teie seksuaalelu, siis võib pöörduda meestearsti vastuvõtule. Abi võib ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: