hiv test 01.06.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

tere. kas tähe kliinikus on võimalik teha ka hiv testi ja palju see maksab.kas ma pean tõesti ootama 3 kuud enne kui peiteaeg on möödas või saab ka varem teha. kui tõenäoline on et hiv lööb välja 1-2 kuu möödudes ja ka on ka mingisuguseid sümptomeid.aitähh

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Tähe kliinikus saame teha kõik vajalikud uuringud. Erandkorras on võimalik teha ka HIV test, mis tuvastab viiruse olemasolu organismis juba kolmandal nädalal peale võimalikku nakatumist. Samas on see test tavaanalüüsist mitmeid kordi kallim. HIV nakkusel pole algfaasis mingeid ainuomased, ainult sellele haigusele iseloomulikke kaebuseid.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

HIV-test

Kas meestekliinikus on võimalik teha HIV-viiruse kõige tundlikumat testi, mis annab tõeseid vastuseid alates kolmandast nädalast peale kontakti? Juhul kui on, siis kui palju on selle testi maksumus 19-ne ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

On võimalik küll. Olen praegu puhkusel ja hinnakirja täpselt peast ei tea, kuid kahtlustan, et test jääb kuhugile 100 EUR kanti. Vanus ei oma selle testi puhul kahjuks rolli, sest tasuta on noortele (kuni ...

Loe edasi

HIV-i nakatumise risk

Tere!
Kui suur on HIV-i nakatumise risk suuseksi kaudu? Nii kondoomi kui ka ilma selleta?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Täpseid numbreid teile pakkuda ei ole võimalik. Vastavad uuringuid pole lihtsalt olemas. Milleks põdeda - minge ja tehke ära HIV test ja teie mure on lahenenud!

Loe edasi

HIV RNA test

Käisin depileerimas ja protseduuri lõppedes avastasin, et anum, kust vaha (suhkru), millega keha määriti, võeti, ei olnud ühekordne. Kindlasti oli sinna sisse sattunud aplikaatori pealt ka eelneva kliendi ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vabandust hilinenud vastuse pärast.
Antud juhul on peamine küsimus vist südamerahus. HIV nakkuse saamine antud tingimustes on vähetõenäoline. Siiski soovitan südamerahustuseks test ära teha. RNAd ...

Loe edasi

rna hiv test

käisin teie juures andmas rna hiv testi ja vastus oli negatiivne.võimalikust nakkuest oli möödas sellel hetkel 2nädalat ja 5 päeva.kui suur on tõenäosus,et tulemus oli vale.erili sümtomeid pole.ainult ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ükski test pole päris 100% kindel. Siiski peaks küsitud vahe antud analüüsimeetodi puhul piisav olema. Suure toenäosusega peab palaviku pohjust ikkagi mujalt otsima.
Samas, kuna tegemist on ikkagi ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: