Voodi elu 19.05.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere!Mul on mure,mis mind väga piinab ning oma tüdrukuga mõtlesime,et küsime teilt nõu,mida edasi teha!Loodan,et saan abi!
Mure järgmine:olen oma tüdrukuga olnud koos nüüdseks aasta ja 10 päeva.Alustasime suguelu mai algul...ootasime aasta,et olla kindlad ja ka sellepärast,et mõlemale oli see esimene kord ning soovisime esimest korda teha väga eriliseks.Ja siis saabus see päev.Mõtlesin välja väga huvitava päeva ja õhtu ning kõik oli väga eriline.Aga kui asusime asja kallale,siis juhtus midagi.Oleme oma suhte algusest peale tegelenud teineteisega,st et oleme üksteist rahuldanud,pole probleeme olnud...mõlemad oleme erutunud.Polnud ka sel õhtul,aga kui hakkasime kondoomi peale panema,hakkas lõtvuma,st ei olnud enam nii kõva kui tavaliselt.Saime sisse ka,raskel,aga peenis ei olnud nii kõva kui tavaliselt.Arvan,et põhjus oli minus,sest ma tõesti soovisin et oleks eriline,pabistasin ja tahtsin,et kõik õnnestuks.Püüdsin üle.Nüüd oleme veel mitu korda proovinud,algul kõik ok,st et kõva,aga kui kondoomi panema hakkame,lõtvub vähe.Ise tunnen,et põhjus võib olla peas,tahan tõestada nii endale kui tüdrukule,et saan hakkama ning ei taha ebaõnnestuda.Ei ole muid probleeme täheldanud,ise proovides läheb küll nii kõvaks,et ei tohiks probleeme olla,aga kui tahame vahekorda,siis ei õnnestu.Tüdruk on väga kena,seksikas ja erutab mind väga...isegi kui oleme teineteisest eemal ja talle mõtlen.Nüüd ma ei teagi,milles probleem...palun andke nõu,mida teha?Kuhu peaks pöörduma?Mis arsti juurde minna?Või mida teha?
Parimat lootes ning ette tänades...Mart

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Samad mured on tuhandetel noortel oma sekusaalelu algfaasis. Põhjusest - liigne pinge ja pabistamine, olete ka aru saanud. Usun, et siin aitab kindlasti aeg. Kiirema lahenduse saavad pakkuda kaasaegsed erektsioonihäire ravimid. Mõne tableti tarvitamisega saate oma kindluse tagasi ja probleemid kaovad. Rohtu võivad välja kirjutada kõik arstid. Spetsiifiliselt tegelevad teemaga meestearstid.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

uriinipidamatus

magades ei tunne kui on pissihada ja tuleb voodi

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks siin ei oska ma siin aidata. Peaks pöörduma uroloogi poole Tartus või Tallinnas. On võimalik teha põie ja kusemist mõjutavate vaagna lihaste uuring, mis võiks mõningast selgust tuua. Põhjuseid ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: