murelik 28.04.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

Kirjutan oma elukaaslase pärast.Ta tuli 2 aastat tagasi sõjaväest ja talle olid ilmunud munanditele imelikud punnid,ise ta arvas,et need on ummistunud poorid,aga need on nii suured .Need soolatüügaste moodi punnid on kõvad,mingit kindlat mädapead(nagu vinnidel)nendel pole,aga kui neile natuke survet avaldada tuleb mingit valget ja tahket massi välja.Mis need olla võiks ja kuidas neist lahti saaks?Ega need tema viljakusele halvasti mõju?Kuna tema ei taha arsti juurde minna sellise probleemiga,otsustasin asja enda hooleks võtta ja otsin abi,kust saan!

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Suure tõenäosusega on tõesti põhjuseks ummistunud poorid. Kui protsess piirdub munandikoti nahaga, siis viljakuse suhtes riske pole. Kosmeetilises plaanis on lahendusteeks kõigi kollete avamine ja puhastamine. Probleemiga tegeleb meestearst.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Eesnahk

Normaalses olekus peenise eesnahk tuleb ilusti tagasi, kuid kui peenis on jäik ei taha eesnahk täiesti tagasi tulla, kas peaks murelik olema?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist on siis ilmselt funktsionaalse eesnaha kitsenemisega e fimoosiga. Kui elu ei sega, siis pole vaja muretseda. Kui soovite lahendust, siis saab meestearst aidata.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: