mehe seksihuvi puudus 13.04.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere, olen oma noormehega koos elanud 3 aastat. Esimene aasta oli täiesti normaalne, seksisime regulaarselt. Olime väga huvitatud seksist. Teisel aastal jäid seksikorrad nii 1 korra peale nädalas , kuigi mina tahtsin rohkemat. Kolamandal aastal kadus tal täiesti huvi seksi vastu. Korrad on jäänud nii harvaks, vahel seksime ainult kuus korra ja see on kah minu meeldetuletusel. Olen 25 aastat vana ja tema isegi aasta noorem. Olen täiesti mures, ta nagu poleks üldse seksist huvitatud, unustab selle ja ei tule selle palegi , et mind hellitada ja ise alustada. Pidevalt leiab ettekäändeid ja vabandusi. Tunnen ennast mingi pealetükkiva seksuaalahistajana. Kui ma ei alustaks, siis me ei seksiks vist üldse.
Tean, et ta ei ole ka teistest naistest huvitatud. Kõige rohkem on kahju, et ta võtab seksi kui kohustust , mille peab kiiresti kaelast ära saama. Olen temga seda teemat üritanud aretada, lusa pisarateni ja skandaalini, aga ta ütleb lihtsalt , et ta ei taha seksida, ei taha ja kõik. Lausa nutt tuleb kurku, võta või armuke, aga ma ei ole selline inimene. Armastan meest ja ei suuda uskuda, et jätaksin maha oma mehe SELLISE põhjuse pärast .
Oskate äkki oma kogemuste põhjal tuua näiteid, mis vaevab selliseid mehi, miks neil kaob huvi seksi vastu ja kuidas ma saaksin seda ise parandada...või paremuse poole muuta. Ei taha lahku minna, samas tahaks normaalset voodielu. Tean, et tal mingeid suguhaigusi pole kunagi olnud

Christine

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Esmalt soovitaksin abi otsida seksoloogilt, sest enamasti on selles vanuses probleemid psühholoogilist laadi ja lähtuvad üldisematest suhte probleemidest. Järjest olulisemaks on tõusnud ületöötamine ja sellest tingitud depressioon ja energeetiline kurnatus. Harvaks põhjuseks võib olla ka mehe madal meesuguhormoonide tase. Kui psühholoogilise poole välistate, siis võiks alustada ka meestearsti poolsetest uuringutest.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

mehe tervis.

Suurenenud üks munand.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Arsti vastuvõtt!

Loe edasi

Testosteroon?

Tere!
Pöördun Teie poole, kuna juba paar aastat kohutav väsimuse tunne.Olen korduvalt käinud selle teemaga perearsti vastuvõtul,aga seni on justkui kõik korras olnud.
Samas kaebusi tekib kogu ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Meestearsti vastuvõtule tulema. Teeme vajalikud uuringud ja püüame probleemi põhjustele jälile saada.

Loe edasi

Antikehad

Tere! Kas mehe viljakuse analüüs sisaldab test antikehade määramiseks?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Oleneb laborist.
Edu
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: