küsimus härra arstile, 01.04.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

tere kirjutan nüüd siis teist korda, sest esimesele ma ei leidnud vastust ja teisi küsimusi seirates ei leidnud midagi , mis seda teemat hõlmaks.
nimelt olen internetist uurinud eesnaha kida kohta infot, aga seal pole selle rebenemise kohta leidnud ma midagi. Mul on see juhtunud nyyd 2 korda ja panin arstile ka aja kinni. Kui kaua toimub selle lõikuse või parandamise protseduur, kui tegemist on parandust vajava eesnaha kidaga? Kuidas see protseduur üldse välja näeb, kas on vajalik kohe haiglas voodil lebada pääv või kaks ning tilgutite all lamada?

ette tänades info eest.
mina,

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Küsimused peate esitama otse oma raviarstile. Siin saan rääkida vaid sellest kuidas ise sellist operatsiooni teen. Tegemist on väikese operatsiooniga mida saab teha kohaliku tuimestusega ja mis kestab tavaliselt umbes 30 minutit. Koju lasen haiged tund peale operatsiooni. Järelkontroll ja niitide eemaldamine toimub nädala pärast. Tilgutid säästame rasketele haigetele.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Imelik punn

Selline piinlik küsimus oleks et mul kubeme piirkonnas, kubeme karvade all on üks imelik punn. Mis see võib olla või kuidas selle ära saab. Pealt on imelikult niiske kui puutuda. olen mees


Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Arstile peaks näitama. Sõltuvalt leiust saab ravi määrata.
Edu
Margus Punab

Loe edasi

Peenis

Umm küsimus nagu selline et mul on peenis veidi viltu vasakulepoole.
Kui palju see peaks segama partnerit vahekorra ajal?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tikksirgeid peeniseid on vähe. Igal mehel oma väike eripära. Kui teid ei sega, siis ei sega partnerit ammugi. Vastupidisel juhul tuleb arstile tulla.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: