punased laigud 25.02.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere! Selline probleem - umbes kuu aega tagasi tekkisid munandite kõrvale, kintsude sisekülgedele punased laigud. Ühe laigu läbimõõt u 6 cm ja teise u 3 cm, ning need sügelevad. Kohati on punetus nagu tugevam. Millega võib olla tegemist? Ette tänades

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Suure tõenäosusega on tegemist seenest tingitud nahakahjustusega. Kuna vajaliku ravimeid saab vaid retseptiga peaksite minema perearsti või meestearsti vastuvõtule.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Punased laigud peenisel

Tere!

Môned päevad tagasi tekkisid peenisele pildil olevad punased laigud.
Lisaks ka peenis pisut valutab/kipitab. Kas seen vôi pôletik? Olen olnud ainult püsipartneriga.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Peenise pea põletik on pea alati seotud mikroobide tasakaakuhäirega seksuaalsuhtes olevate inimeste sugutraktis. Kui paari päevaga ei taandu või kordub, siis tasub põhjuste väljaselgitamiseks ja raviks ...

Loe edasi

Punased laigud sisereitel

Tekkinud on sellised laigud. Umbes 2 kuud tagasi. Eile peale aktiivset tööd pessu minnes, olid laigud seest tumepunased. Ei valuta ega sügele. Eelnevalt olnud eesnahal villitaolised punnid( 6kuud tagasi)

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
PAistab olema haudumus ja nahaseenpõletik. Abi võiks olla ravimist Travocort. Kirjutab perearst. Normaalne hügieen, haudumuse vältimine.

Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Loe edasi

Punased täpid ja laigud peenisel!

Tere! Avastasin täna, et minu peenisele on tekkinud mingid punased täpid ja laigud. Mida see peaks tähendama ja kas peaks arsti poole pöörduma? Lisasin juurde ka foto. Tänud ette vastuse eest.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Pildi peal näha klassikaline eesnahapõletik. Põhjuseid palju. Probleemi lahendamiseks soovitan tulla meestearsti vastuvõtule. Esimesele visiidile soovitan kaasa võtta hommikuse esmasjoa kuse ja eesnaha ...

Loe edasi

Punased laigud

tere!
Olen 24 aastane. Juba 2 aastat tagasi tekkisid mul peenise otsa punased laigud, mis mingi aja möödudes kadusid. Nüüd aga tekkisid veelgi suuremad laigud, mis ära ei kao. Milles võib olla asi?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Arvatavalt on tegemist sugutrakti kroonilise põletikuga. Soovitan vastuvõtule tulla. Enne visiiti tasub tutvuda portaali sektsiooniga tasub teda / uuringud meestele.
Edu soovides
Margus Punab ...

Loe edasi

Punetis

Mul oleks selline küsimus , et millest võivad tekkida punased laigud peenise pea peale

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Enamasti on põhjuseks põletik, harvem preservatiivi allergia. Kui mure püsib tänaseni või kordub, siis soovitaksin soojalt meestearsti külastada.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: