protees 13.02.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere



Mõni aeg tagasi avastati mul munandi vähk.Nüüdseks on vähk kõrvaldatud koos ühe munandiga.Mure seisnebki selles,et sooviksin lasta endale proteesi paigaldada,kuid kahjuks ei tea selle proteesi maksumusest ja operatsiooni raskusest midagi.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Operatsioon ei ole raske. Saab teha ka kohaliku tuimestuse all. Operatsioon koos proteesiga maksab meie kliinikus 9000 EEK.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Munandi protees

Kus oleks võimalik paigaldada munandi proteesi ja kui palju see maksaks.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Palun pöörduge selle sooviga uroloogi vastuvõtule. Täpseid tingimusi ma ei tea ja need võivad eri kliinikutes ka väga suurel määral erineda. Protees peaks maksma mõnesajad eurod.

Loe edasi

munandi protees

Kas Eestis paigaldatakse (imelik seda sõna kasutada antud kontekstis) munandi proteese? Kas see kuulub iluoperatsioonide valdkonda? Kas Haigekassa rahastab seda operatsiooni? Kelle poole pöörduda? Ise ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Proteesi operatsioonid on Eestis võimalikud. Haigekasaa rahastab operatsiooni, kuid ise peate proteesi ostma. Pöörduge elukohajärgse uroloogi poole.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

krüptohism

Tervist austatud doktor!
Olen 36 aastane ja mul on üks munand laskumata, asub paremal kubeme piirkonnas.
Dr Poolamets suunas mu uroloogi vastuvõtule, et operatsiooniga see probleem lahendada.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kui munandi maht on jäänud väga väikeseks, siis pole mõtet seda enam säilitada. Proteesi hinda haigekassa kinni ei maksa.
Edu
Margus Punab

Loe edasi

silikoni paigaldus

Tere! Mul puudus vasak munand. Kui seda sooviti alla tuua avastati, et see pole kunagi arenema hakanud, ma nagu oleks sündinudki ühe munandiga. Mind huvitab, kas oleks võimalik asendada puuduv munand ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Esmalt peaks selgitama, kui kõrgeele välja teil kadunud muna otsiti. Seega peaks vastuvõtule tulles olema kaasas väljavõte teie haigusloost (saab tellida kliinikust kus teid opereeriti).

Munadi ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: