Kas ja kuidas parandada erektsiooni? 02.02.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

Lugedes paljusid siinseid vastusei kipub jääma kõlama ütlus "Olete üsna keskmine eesti mees kelle vahekorra kestvus on 3-4 minutit ja peale orgasmi on järgmine vahekord võimalik alles mõningase aja pärast".

Ise olen 31 aastane mees ja seis väga sarnane. Erinevuseks on selles, et erektsioon tekib suhteliselt normaalselt aga selle säilimine on natuke kaootiline ehk erektsioon kipub kaduma väga kergelt (kassvõi pooleminutine paus eelmängus). Ühesõnaga peenise kõvenemine ja lõtvumine toimub väga kiiresti. Ja peale orgasmi on suht lootusetu vahekorda astuda. "Taastumine" võtab väga kaua aega.

Kas on olemas mingeid võimalusi või ravimeid mis selliseid asju ajutiselt või permanentsemalt paremaks muudaks. Vahel on soov tegeleda seksiga ka rohkem kui 3-4 minutit. Probleem ei ole selles, et naine ei saaks rahuldatud vaid selles, et tahaks lihtsalt seksuaalelu parandada.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Analüüs on teil täpne - Gaussi kõver toimib suhteliselt universaalselt ja seetõttu suur osa mehi ongi keskmised.
Enamik mehi saavad permanentselt püsivat raudkõva erektsiooni nautida vaid varases noorukieas. Kui esimene torm möödub, siis on aeg fookus erektsiooni tugevuselt pöörata suhte kvaliteedile. Selleks et elada head seksuaalelu ei pea peenis püsivalt kõva olema ja kui ikka on paus siis on aeg ka peenisel puhata.
Kõigi teie murede lahendamiseks on olemas ajutise (kasutamisaegse) toimega ravimid mille retseptide saamiseks soovitan külastada meestearsti.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Eesnahk

Tere olen 17-aastane ja peenise eesnahka ei saa alla poole tõmmata, sest hakkab valus kuidas seda parandada saab ja kas saa ka ise?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tulge meestearsti vastuvõtule. Vaatame üle ja leiame lahenduse.
Ülikooli Kliinikumi meestekliinikus saab noorte nõustamise vastuvõtule tulla ilma saatekirjata ja järjekord sisuliselt puudub.

Loe edasi

Varajane seemnepurse ja Asentra

Kasutan tablette Asentra 50 mg. Küsimus selline: kas ma võin võtta enne seksi neid kaks tabletti, et asi paremini toimiks või kuidas? Mis oleks teised varjandid, et asja parandada? Sain esimest korta tabletiga ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Esmalt peab defineerima, mis on varane seemnepurse. Keskmine vahekorra pikkus eesti mehel on 3-4 minutit. Teiseks küsima kuidas rohtu võtsite. Toime tuleb 4-5 tunni pärast. Kui on tõeline vsp ja rohtu ...

Loe edasi

suur.ee

Kas selle programmiga on võimalik parandada peenise kõverust ja ülierutust ning enne aegset seemne purset?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Varase seemnepurske üle võite selle programmiga tegeledes kontrolli parandada. Kõverdumise koha pealt ma nii optimistlik ei ole. Siin aitab ikka kas operatsioon või venitusaparaat. Kõige targem on hoopis ...

Loe edasi

Mure

Tere, küsimus on selline: Ma olen 23-aastane mees, aga habe mul ei kasva ja peenise pikkus on tavaolekus ~2-4 cm... Kas ja kuidas saaks olukorda parandada?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Peaks tulema vastuvõtule. Teeme hormoonuuringud ja läbivaatuse. Ravi võimalustest saab rääkida peale uuringuid.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

eesnahk

Tere,
Küsimus: kas liiga palju eesnahka? Preservatiivi kasutades on probleem selle korrektses asendis hoidmisega (eesnahk liigub kondoomi all edasi tagasi) ja kaitsevahend tahab pealt ära tulla. ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Liigset eesnahka on tõesti võimalik operatsiooniga eemaldada. Operatsiooni hind sõltub meetodist, narkoosist, arstist ja kliinikust mille valite. Tähe erakliinikus võib selline operatsioon maksta 2000-5000 ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: