karvakasv 20.12.03 / Meestearst

Külastaja küsib:

Olen 20 aastane noormees, kõik peale habeme kasvu on normaalne. Habet kui sellist üldse ei kasva mingid üksikud peenikesed karvad vaid. Sooviks teada, et kuhu peaks sellise probleemiga pöörduma ja kas see võib ka iseenesest üle minna.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Suure tõenäosusega on tegemist lihtsalt teie kehalise eripäraga. Uurige oma lähedastelt meesugulastelt kuidas toimus nende areng. Kui kahtluseuss ikka purema jääb võib tulla meestearsti vastuvõtule. Saame teha hormoonuuringud ja seeläbi asjasse veidi enam selgust.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Karvakasv

Olen 31a normaalse meheliku välimusega ja olemusega sportlik terve mees. Abielus, 2 lapse isa, libiido ja potents korras, suguelundid normaalsed. Kannan tumedat tihedat täishabet ja vuntse (habemekasv ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tegemist täiesti normaalse individuaalse eripäraga. Ärge tekitage endale mõttetuid muresid!

Loe edasi

Karvakasv kehal

Tere,

Kas karvakasv seostub kuidagi neerudega. Nimelt on mingi loogika, et kui on nõrgad neerud siis ei suuda nad kogu "musta" mida sisse joome ja sööme töödelda ning kandub palju "musta" ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks ei tea sellest teooriast midagi. Meditsiini poole peal arvatakse, et karvakasv sõltub vanusest, geneetilisest eelsoodumusest ja teatud hormoonide tasakaalust organismis.
Edu
Margus ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: