püsiv pikendus 12.08.03 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere,

Kirjutate, et teatud aparaadiga saab peenist pikendada keskmiselt nii 2,5 cm. Kui püsiv on selline tulemus, kas aja jooksul taastub esialgne suurus?

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Venitusaparaadi kasutamise esimeses faasis (esimene kuu) toimub peenise pikenemine eelkõige olemasolevate kavernooskude katva kihi rakkude paisumise läbi. Saadud muutused võivad taanduda. Peale esimest kuud hakkavad venituse all olevad rakud tasapisi ka jagunema. Sellest hetkest peaks tulemus olema püsiv.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Peenise suurendamine

Tere. Oleks selline küsimus et kas venitusaparaadiga on võimalik peenist suurendada ja kas see oleks püsiv? Või ehk pakute välja mõne parema viisi?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks küsite vale inimese käest.

Loe edasi

Tere!

Tere!
Selline küsimus on? Kas kuseava ümber selline värvitoon on normaalne?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kusitiava ümber on värvi alusel enam-vähem normi pilt. Veidi kaugemalt algab ilmselt valkjas nahamuutus. Kui see on püsiv ja süvenev muutus, siis pole tegu just hea haigusega. Pildi alusel ilmselt algfaasis ...

Loe edasi

kromosoomide üleküllus

Küsimus selline,elukaaslasel esines moolraseds mille üheks põhjuseks arvatakse ka isapoolsete kromosoomide üleküllust.Kuidas ja kas on võimalik teha uuringut kromosoomide taseme määramiseks ja kas see ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kahjuks ei ole vastava teema spetsialist. Moolrasedus on heterogeennne haigus, kus probleemid on enamasti seotud `tühja` munaraku viljastumisega või munaraku viljastumisega kahe spermatosoidi poolt. Mooraseduse ...

Loe edasi

Vimax

Kas vastab tõele,et Vimax pillide abil on võimalik peenist suurendada? Kui on,siis kas tulemus on püsiv? Kust Vimax´i pille osta?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Iga mees teab ise mida sisse sööb. Mina pillidesse ei usu.
Edu
MP

Loe edasi

sperma kogus

Mis tegurid võivad mõjutada sperma koguse vähenemist? Ise olen 22-aastane.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Põletik, hormoonitaseme langus, liigaktiivne seksuaalelu, depressioon, mõned ravimid jne. Kui muutus on püsiv, siis soovitaks ikkagi arsti külastada.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: