Lootusetult pisike 10.07.03 / Meestearst

Külastaja küsib:

Tere.
Olen 30.-tes mees(kerepikkus 1.8m), kuid seksiga pole veel alustanudki. Lugu selles, et mul polegi nagu õiget mehelikkuse tunnust, on vaid väikese varba suurune-taoline moodustis. Urineerimist too väga ei sega - võimaluse korral ajan asja istudes.
Ega loojat saa süüdistada, et Ta on minu taevasest naudingust ilma jätnud. Puberteedieas (13.-selt) vigastasin vihahoos pöördumatult nokut (erekteerununa murdsin ilmselt korgaskeha). Valehäbi tekitasid riista väikesed mõõtmed(ehkki siis u. 5cm pikukene) ja avastus, et eesnahk ei käigi üle suguti pea. Viimase probleemi lahendasin ka jõuvõtetega: venitasin lihtsalt läbivalu eesnaha ajapikku suuremaks, parajaks. Kuid kui nüüd kogen erektsiooni, väändub riist kõveraks. Murdeea lolluse tõttu pole riist enam kasvanud, ehkki kehakasv suurenes 20cm võrra, 18.eluaastani.
Teistest erinemine mõjus nooruki psüühikale laastavalt, vastassugupoole veetluse nullisid ära mõtted, kui asjad arenevad kuhugi, siis lõpuks ikkagi minus pettutakse(seksuaalse väärastumise tõttu).
Ja täpselt nii läkski, 19.-selt. Olime paar aastat temaga käinud, kui kord õhtul pakkus tüdruk end... Ei teagi kuidas unustasin, et olen ses suhtes ebard - penetratsioon ei saanutki toimuda, kuna suguelundid vastastikku lihtsalt ei sobinud! Tõmbusin koheselt tagasi, ei mingeid lähisuhteid enam. See veel puudus, et sattuda selle pärast pilkealuseks...
Kõige rohkem hirmutab praegu fakt, et võib täheldada edasist degenereerumist. Jahedama ilmaga tõmbub korgaskeha imepisikeks, läheb keha sisse, väljapoole jääb vaid eesnahakurd. Sel puhul tekitab komplikatsioone urineerimine: kusi läheb kõigepealt kuskile naha alla, alles pärast käega aitamist, väljub kehast.
Se-la-vie, inimesi on igasuguseid!
Lgp eksperdid, mida ütlete, kas sellise anomaalia allub üldse ravile?
Kas unelm normaalsest pereelust realiseerub (mõnes järgmises elus)?
Ette tänades,
M.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Raske juhtum. Kõike taastada praegu enam ilmselt ei anna. Likvideerida saame peenise kõverduse. Ligamente läbi lõigates ja rasvpadjandit vähendades saab veidi - ehk 2-4 cm pikkuses juurde anda. Lisaks saab peale operatsiooni kasutada ka mehhaanilise venituse aparaati.
Väga komplitseeritud võtetega, kasutades tehismaterjale ja peenise proteesi, saab teile ka keskmisest suurema ja vägagi tegusa peenise teha.
Esimese sammuna peab siiski vastuvõtule tulema...
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Auk eesnahas?

Täna pesemas käies märkasin, et eesnahka on tekkinud väike auk. Alla poole kohta kus eesnahk kinnitub varre külge. Auk on pisike, valu ei tekita ja muid kaebusi ka ei ole.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

No kui kaebuseid ei põhjusta, pole vast probleemi. Kui miski mure siiski tekib, tuleks teid läbi vaadata. Vajadusel tulge vastuvõtule!

Loe edasi

Poor kubeme piirkonnas

Tekkis poori laadne punn kubemepiirkonda mõned päevad peale raseerimist, mõned nädalad hiljem,niiõelda,kui mädapunn valmis oli,pigistades tuli karvakasvu kohast välja mäda, aga jälg jäi ja pisike nagu ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilmselt tõesti karvanääpsu põletik raseerimistraumast. Küll see tükk aja jooksul lõpuks ära kaob. Mitte ei saa aru, miks ennast raseerima peab?

Loe edasi

haav...

mis rohtu peaks peale panema, kui suguelundi peal on pisike haav?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Loodan, et haav on tänaseks juba paranenud. Kui ei, siis tuleb hoida puhas ja esimesel võimalusel arsti külastada. Esmase abi saate perearstilt, spetsiaalselt tegeleb selliste probleemidega meestearst.
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: