Problee 19.05.03 / Meestearst

Külastaja küsib:

Kas meestele on ka olemas mingid vahendid (peale kandoomi ja suguühte katkestamise), mis hoiavad ära naistel raseduse.

Probleemiga mees (23)

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Hetkel teie vanustele midagi head pakkuda ei ole. Loodame, et lähiaastatel saavad kättesaadavaks ka meeste hormonaalsed kontratseptiivid. Soovitan eeskätt preservatiivi kasutamist, mida võiks kombineerida naise poolsete meetmetega.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Suguti seenhaigus

Tere.
Suvel tekkis problee, kus eesnahk läks paiste ja hakkas valutama. Eriti hell koht on see ribake, millega eesnahk on juskui ühendatud peenisepeaga. Väga kiiresti tekib hall tugev katt.
Lugesin ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Retseptiravimite soovitused jäävad seaduse tarkuse toel vaid arstikabineti seina vahele. Võite pööduda ka naha- ja suguhaiguste arsti poole. Kroonilised eesnahapõletikud on selles vanuses sageli üsna keerulised ...

Loe edasi

suguti

seline problee et väikemehel läks ühekoraa nahk katki ja nüüd ei saa ütse vahekorras olla sest se kordu kohe eesnahk liiga väike vöi milleprobleem vöib olla

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Tuleb meestearsti külastada. Enamasti saab abi kreemidest, vahel on vaja ka pisukest operatsiooni.
Edu soovides
Margus Punab

Loe edasi

Kas lõigata eesnahka

Probleem selles, et eesnahk liiga pikk. Lõdvas oleksu ulatub koguaeg üle sugutipea, kõvastudes, peab ise tagasi lükkama. Vahekorra ajal eriti ei häiri, muidugi, kui kondoomi kasutada, siis on problee, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ühest vastust ei ole. Lõdvas olekus katab eesnahk pea kõigil meestel peenise pea. Eesnaha pikkus ei tohiks tekitada peenise pea tundlikust.
Lõigata saab ja võib sellest ka abi saada. Siiski soovitan ...

Loe edasi

munandi seemnejuha

On nagu selline problee, et olen märganud, et mu munandil on nagu seemne juha nagu selline jäme ja suur, suurem kui teisel, et kas on tegemist mingi haigusega?
valus ei ole, ja mingeid probleeme ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kirjeldus viitab munandikoti veenialaiendile. Soovitan tulla vastuvõtule. Suuremat sorti veenilaiendid võivad oluliselt kahjustada mehe viljakust ja hiljem ka meessuguhormoonide taset.
Edu soovides
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: