Magamised 20.10.21 / Lasteneuroloogia

Külastaja küsib:

Tere! Suur mure magamisega. Vanasti magasime öösel hästi ja ei olnud mingit probleemi. Päeva uned on enamasti head. Päev pärast 6 kuu saamist toimub mingi õudukas. Magab halvasti iga 15 min tagant nutab nii päeva unedega kui ka öö unedega. Algul arvasin et kõht teeb liiga kuna vahetasin hipp1, hipp2 vastu. Tundub ka et ûlemised hambad tulevad. Kui ma ta sülle võttan magab ta mul süles ilusti. Päeval üldselt nuttab palju ja ei taha üldse üksi olla. Väsib ka kiirsti vb sellest et ööd on halvasti magatud. Vereproov on korras. Kas ma peaks kuskile pöörduma? Olen mures lapse pärast. Perearst ütles ainult kui väga palju karjub kutsuge kiirabi.

Arst vastas:

Anu Sööt

dr Anu Sööt

Laste neuroloog

Elite Erakliinik

Tere ja aitäh pöördumast!
Kui laps on muidu rõõmus ja ainult uni häiritud, kuid Teie süles magab, siis ei saa tal olla mingit rasket haigust. Tõenäoliselt häirivad teda kõht või hammaste tulek ja ta nõuab Teie juuresolekut.
Edu Teile!
Pöörduda pole vaja.
Lugupidamisega
Anu Sööt

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Lasteneuroloogia

Saatekiri neuroloogile

Tere. Perearst saatis lapse neuroloogi juurde kontrollile. Saatekirjal on márgitud diagnoos Z03.3 Jálgimine kahtlustatud nárvisústeemi háire suhtes. Kas Te oskaksite seletada mida see tápsemalt táhendab? ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere!
Aitäh küsaimast! Teie jutust saan aru, et Teil on terve ja tubli laps.- Koodi Z03.3 kasutavad perearstid sageli kui soovivad, et lasteneuroloog beebi üle vaataks.
Ilmselt ei olnud ta ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi