keisrilõike arm 06.03.02 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Kas on võimaliusi keisrilõikest jäänud armi likvideerimiseks?

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere!

Lühike vastus Teie lühikesele küsimusele on "EI", sest ühtegi juba olemasolevat armi päris ära kaotada e. likvideerida ei ole võimalik - mingi jälg jääb ju igast operatsioonist, ka "armi korrigeerimisoperatsioonist". Kui arm on aga väga lai ja inetu, on küll teoreetiliselt lootust ilusamat tulemust saada.

Lugupidamisega,

Dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

Armi korrektsioon

Tere,
Kui palju võiks maksta 2 cm pikkuse ja ca 1 cm laiuse armi korrigeerimine? Arm on käe peal, ca 10 aastat vana.

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere !
Armi plastikaoperatsioon kohaliku tuimestusega maksab orienteeruvalt 500 €. Kuid peate aru saama, et ei ole võimalik anda garantiid, et paranedes plastikaoperatsioonist ei teki jälle samasugune ...

Loe edasi

arm süstidest

Tere,

mul on arm põsel süstidest. lapsepõlves mulle tehti süste põske ja nendest jäi arm. tahan seda eemaldada. kas on mingid ohud sellega seoses? mis kliinikus soovite seda teha?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Kahjuks ei oska Teie kirjelduse põhjal küll head vastust öelda, sooviktasin ikka minn aisiklikult mõne plastikakirurgi vastuvõtule. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

keisrilõike arm

tere!

pool aastat tagasi sünnitasin keisrilõike abil kaksikud. Arm paranes ilusti, algul kasutasin ca 1,5-2 kuud ka silikoonplaastrit. Haav on aga veidi nahast kõrgem, punane, ka nõelapisted ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere, lugupeetud Riina! Kahju, et Te silikoonplaastrite kasutamise nii kiiresti lõpetasite, sest neid soovitatakse kasutada vähemalt 3 - 4 kuud järjest. On küllaltki tõenäoline, et nüüd on neist oluliselt ...

Loe edasi

Keisrilõike arm

Tere Dr Peep Pree!

Olen 20 aastane ja kui sünnitan keisrilõikega, kas seda armi saab eemaldada ja millal oleks parem tulla, kas kohe või hiljem?

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Pean jälle vastama, et ühtegi operatsiooni (või traumajärgset) armi täielikult kaotada ei ole võimalik. Armide raviga soovitan alustada koheselt, kuid kirurgilist korrektsiooni ei tehta reeglina ...

Loe edasi

keisrilõike arm

Mida annaks teha, et keisrilõike armi vähemmärgatavaks muuta.
Sünnitusest möödas 5 kuud. Arm meenutab vihmaussi, nahapinnast pisut kõrgem ja ühest otsast ca 8mm lai. Siiani olen määrinud Contractubex ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Monica! Kindlasti on Contractubex salv üks enamlevinud armi-ravi võtteid. Salvi peaks kasutama vähemalt 4 - 5 kuud, iga päev kaks korda armi sisse hõõrudes. Võib kasutada ka armi-raviks apteekides ...

Loe edasi

iluravi

Olen 24 a. naine. Peale keisrilõikega sünnitust tekkisid mul tuharatele ja rindadele venitusarmid, rippuv kõht (millest ka sportimisega pole lahti saanud) ja inetu sünnitusarm (keisrilõikest). Kas teie ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Rippuva kõhu korrigeerimiseks on operatsioon - abdominoplastika e. kõhuplastika. Selle operatsiooni puuduseks on bikiini-joonele jääv suhteliselt suur arm, pikem veel kui keisrilõike arm. Selline ...

Loe edasi

sünnimärk

Kui soovin lasta näolt eemaldada sünnimärgi(umbes 0.5 cm laiune) kas võib jääda ka arm või tekkida mingeid muid tagajärgi( kuna sünnimärki ju ärritatakse)

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Võib jääda küll ka arm. tervitustega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

Arm lapsel


Tere!

Minu 6-aastasel lapsel tekkis tuulerõugest näole arm. Nahaarsti arvates pole sellega mõtet midagi ette võtta, sest üks arm pidi meest ainult kaunistama. Ka plaastrit ei saa ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Kati! Ilma armi nägemata ei saa konkreetset vastust anda, kuid ehk on tõesti 6 aastasel lapsel seda veel vara teha. Tervitustega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

keisrilõike arm

Kas keisrilõike armi saab eemaldada või korrigeerida. op oli 1,5 aastat tagasi, kuid lisaks suurte pistejälgedega armile on kõhunahk täiesti deformeeritud ja kortsus.

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Saab ehk ikka, kuid ilma seda armi nägemata ei oska midagi täpsemalt soovitada. Leidke aega plastikakirugi külastamiseks! Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

Arm kaelal

Lgp. doktor!

Olen 19 a. ja mul on sünnist saadik kaelal u 1,5 cm pikkune "arm", mis kulgeb kaelavoltidega risti ja oleks nagu väikesed näsad üksteise kõrval, naha peal. See "arm" on kasvanud ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Katrin,

Kirjelduse järgi on küll ravitaktikat raske määrata, kuid kui see "arm" nõuab väljalõikamist, siis jääb paratamatult ikkagi uus arm. On mõeldav ka nn. laserslihvimine, kuid seda ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: