RINNAD 06.04.01 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

MUL ON SELLINE MURE ,ET OLEN PÄRIS VÄIKEST KASVU JA MIND ON HAKANUD HÄIRIMA PÄRAST ESIMESE LAPSE SÜNDI SUURENENUD JA VAJUNUD RINNAD.PÄRAST LAPSE SÜNDI VÕTSIN PALJU KAALUST ALLA AGA RINNAD ON JÄÄNUD SAMAKS . ISEGI RINNAHOIDJAT ON VÄGA RASKE LEIDA,KUNA KASUTAN NR.75C ,MIS KATAB AGA EI HOIA KUNA KEHAST EI ISTU.ARVAN ET MU KEHA JA RINNAD EI KÄI KOKKU. KUI SOOVIKS NEID NUMBRI VÕRRA VÄIKSEMAKS MUUTA JA VEIDI TÕSTA ,KAS SIIS PÄRAST JÄRGMISE LAPSE SÜNDI VOIB SEE KORDUDA JA MILLAL OLEKS ÕIGE SELLIST OPERATSIOONI ETTE VÕTTA.TEID ETTETÄNADES .P.

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tänan küsimuse eest!

Kahjuks pean Teid küll kurvastama,sest Teie kartus rindade l?dvenemise suhtes pärast järgmise lapse sünnitamist-imetamist v?ib suure t?enäosusega korduda. Lisaks v?ib(t?si küll - suuremahulise) rindade vähendamise operatsiooni järgselt olla lapse rinnaga toitmine v?imatu. Imetamisv?me tavaliselt säilib rindade t?stmisoperatsiooni järgselt, kuid see ei pruugi Teid rahuldada, kuna rinnanäärmete kaal jääb praktiliselt samaks.

Kui Teil on plaanis laps sünnitada lähiaastail, soovitaksin operatsiooniga oodata.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

rinnad

kui palju maksavad umbes keskmised rinnad?kui on praegu 75B aga kaks numbrit suuremaid sooviks\\

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Rinnasuurendusoperatsioonide kogumaksumus Clinicas algab 46500 kroonist. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

rinnad

Tere!Mul on ära vajund rinnad ja üks suurem kui teine.Tahaksin teda mida mul tasuks teha,kas lasta rindasid tõsta või panna silikoonid?Tänan!

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Arvan, et normaalse vastuse saamiseks tuleks Teil plastikakirurgi vastuvõtule minna. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi

Rinnad

Kui mu rinnad nn. kikkis on, siis tekivad rinnanibu tumeda osa peale mingid

punnide taolised asjad. Muidu normaalses olekus ei ole neid moodusisi.Mis

asi see on ja kas sellest ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere!

Arvan et tegemist on täiesti normaalse nähtusega ja kirurgiline eemaldamine näidustatud ei ole.

Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: