Uus operatsioon 05.06.04 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere!
Panite mulle paar aastat tagasi silikoonid, millega ma ka väga rahule jäin. Aitäh selle eest! Vahepeal aga sünnitasin ma oma teise lapse ja rinnad läksid vahepeal väga suureks. Praegu ma veel imetan oma last, aga tean, et varsti soovin ma uusi proteese, sest juba praegu kui laps on rinna piimast tühjaks imenud ei näe rinnad ilusad välja. Nüüd siis minu küsimus-kui lasen panna uued proteesid, kas see eeldab kindlasti seda, et uue operatsiooniga kaasnevad ka uued armid rindade all? Tean, et asi selgub tegelikult alles koha peal, aga siiski, kas on variant, et lõigatakse lahti vanad armid? Ja veel, kaua peab olema imetamisest möödas, et uuesti teie poole pöörduda?
Aitäh!

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere ja Tänan kiidusõnade eest. Tore, et olete taas ühele inimesele elu andnud. PALJU ÕNNE !!! Kõigepealt soovitan lasta rahulikult 4 - 6 kuud imetamise lõpust mööda, kasutades sel ajal korralikult rinnanahka toitvaid-niisutavaid-pingutavaid kreeme. Nii pikk aeg selle pärast, et piimanäärmete rahunemine ja löpliku mahu kujunemine on aeglane protsess. Kui on vajadus korduvalt opereerida, siis jääb ikka ainult üks arm, sest vana arm lõigatakse välja. Seniks toredat "beebi-ema" aega ja ilusat suve. Lgupidamisega, Dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

Arm lapse kaelal

Tere! Minu 11a. tütrel oli 1,5 a. tagasi kilpnäärme tsüsti eemaldamise operatsioon. Kaelal on praegu väga inetu umbes 4 cm pikkune ja 0,5 cm laiune roosa naha tasapinnast kõrgem arm. Kas oleks võimalik ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere Merje! Soovitaksin kindlasti oodata kirurgilise "korrigeerimisega", sest kaelal esineb küllalt sageli nn. kelloid-arme, mis aastatega iseenesest madalduvad ja helenduvad, kuigi ära ei kao kindlasti. ...

Loe edasi

Pimesooloarm

5 aastat tagasi oli mul pimesooleoperatsioon ja mul on kõhu peal päris pikk ja kole arm. Nüüd tahaksin selle eemaldada lasta kuna olen 19 aastane neiu ja tahaksin ka rannas kõhtu näidata. Kui palju maksaks ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere! Vanast operatsiooniarmist "vabaneda" ei ole võimalik. Armiplastika operatsioon on mõttekas ainult siis, kui sellest jääv uus arm võiks saada oluliselt kenam. Apteekides on müügil ka armisalve ja ...

Loe edasi

arm peas

olen 20 aastane noormees. 8 juunil tehti mulle operatsioon kus eemaldati verevalum kolju alt, nyyd on kole arm vasakul pool tagurpidi "U" kujuline (ca 15cm). Armi peal juukseid ei kasva. Kui nähtamatuks ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere!
Kuu aega pärast operatsiooni ei saa veel hinnata juuksekasvu, sest juuksesibulast hakkab kasvama uus karv ja see võib aega võtta 3 - 4 kuud. Nii et varuge kannatust! Lugupidamisega, Dr. Peep ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: