Koerahammustus. 12.01.04 / Iluravi ja plastiline kirurgia

Külastaja küsib:

Tere Dr. Peep Pree
Sain 28. det. 2003 koera käest näkku hammustada. Selle tagajärjel on armid vahetult parema silma all, vasakul kulmul ning ka vasakul põsesarnal kaks. 7.jaan. eemaldati niidid ja tänaseks on paistetus pea kadunud, väljaarvatud parema silma all. Traumatoloog soovitas arme määrida Contractubex-iga.
Seda ka teen. Teadagi, see arme ära ei kaota ning oma peegelpilti vaadates see sära silmisse ei too, kuigi olen loomult optimist. Nii pöördungi Teie poole nõu saamiseks, millal oleks soovitav arme edaspidi korrigeerida ning mil viisil see sobilikum oleks?

Lugupidamisega Marju

Arst vastas:

Peep Pree

dr Peep Pree

Plastika- ja rekonstrutiivkirurg

AS Clinica Esteetilise Kirurgia Erakliinik

Tere Marju! Tore, et esialgne paistetus juba väheneb, kuid kadunud pole see veel kindlasti. Contractubex-i soovitus on väga hea, seda peaks aga tõesti hoolsalt 2 - 3 korda päevas armidele sisse masseerima. Ärge ehmatage, sest paari nädala pärast võivad armid hoopis inetumad välja näha kui täna - tekib normaalne armide punetus, mis võib kesta kuid. Seda punetust saab make-up´ga edukalt varjata. Kindlasti tuleb esimesel pool-aastal arme päikese eest (ka solaarium) kaitsekreemiga hoolikalt varjata.
Kirurgilise korrektsiooni vajadust saab hinnata minimaalselt poole aasta möödudes. Lugupidamisega, Dr. Peep Pree

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Iluravi ja plastiline kirurgia

KOERAHAMMUSTUS

Tere lugupeetud dr. Pree !
Olen ema, kelle laps sai möödunud suvel koera käest näkku pureda. Alustasime kohe ravi ka Contractubex-iga ja kohe kui haavad paranesid, sai hakatud lisaks käima ka LPG ...

Peep Pree

Vastas dr Peep Pree

Tere!
Päris isikliku kogemuse peale arvestada ma ei saa ei armiplaastrite ega LPG massaaži osas, kuid kuna Teil LPG-ga hea kogemus on, siis võiks veelkord kuuri protseduure ette võtta, Samuti arvan ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: