Kilpnäärme kompleksanalüüsi vastused 21.06.16 / Endokrinoloogia

Külastaja küsib:

Tere!

Oma pere suunamisel pöördusin laboratooriumisse ja lasin igaks juhuks kilpnäärme olukorra hindamiseks võtta vereanalüüsi.

Vastused on järgnevad:
TSH 2,36 mIU/l 0,40-4,00(ref väärtus)
FT4 15,54 pmol/l 11,5-22,7 (ref väärtus)
TPO-Ak 40 kU/l <60 (ref väärtus)


Otsisin internetist - minul tundub, et tulemused on korras?

Mis on teie hinnang?

Arst vastas:

Anu Ambos

dr Anu Ambos

Endokrinoloog

SA PERH Mustamäe korpus

Tere!
Teil on õigus - tulemused on korras ja kilpnäärme talitlus normis.
Tervitades,
dr. Anu Ambos.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Endokrinoloogia

Kilpnäärme vastused

Tere,
kas peaksin muretsema. Synlabis tehtud
kilpnäärmepakett ja tulemused järgmised.
TSH 1.71 mIU/l 0.40-4.00 fT4 12.37 pmol/l 11.5-22.7 TPO IgG 32 kU/l <60

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Analüüsid on korras. Muretsemiseks pole põhjust.
Tervitades,
dr. Anu Ambos.

Loe edasi

Kilpnäärme testi tulemused

Tere
Lasin perearstil oma kilpnäärmetalitust kontrollida.
Kas analüüsi vastused on korras?

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Jah, vastused on korras.
Tervitades,
dr. Anu Ambos.

Loe edasi

Kilpnääre

Tere!

Sain kilpnäärme analüüside vastused. Kas peaksin muretsema?

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Tehtud analüüside alusel on tegemist kilpnäärme mõõduka ületalitlusega. Võtke palun ühendust oma perearstiga.
Tervitades,
dr. Anu Ambos.

Loe edasi

Kilpnäärme ületalitus

Kilpnäärme analüüsi vastused:
TSH 0,03
Ft4 28,2
Ft3 11,05
Tpo igg <28

Palun kommenteerida antud analüüsi vastuseid?
Sümptomid:Enesetunne halb, minestamine, hingeldamine, ...

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Kommentaar: mõõdukas kilpnäärme ületalitlus. Sümptomid sobivad v.a. valulik menstruatsioon.
Vajalik kilpnäärme hormoonsünteesi blokeeriv ravi ja ületalitluse täpse põhjuse selgitamine.
Loe edasi

kilpnäärme uuringute vastused

Tere

tulemused vereproovist
fT4 - 15,97
TPOlgG - 0,8
TSH - 0,82

Kuidas kommenteerite

Tänud

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Teie analüüse kommenteerida on lihtne - kõik on korras.
Tervitades,
dr. Anu Ambos.

Loe edasi

Kilpnäärme analüüsid

Tere,
kas kilpnäärme analüüside väärtused TSH-2.53 mU/L ja fT4 20.8 pmol/L jäävad normi piiresse või on põhjust täiendavateks uuringuteks?

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Hormoonanalüüside vastused on normi piires - kilpnäärme talitlus on normis.
Tervitades,
dr. Anu Ambos.

Loe edasi

kilpnäärme analüüside vastused-ületalitus?

Tere.

Kas minu kilpnäärme analüüsid on korras?
TSH 0,92 mIU/l Ref. väärtus 0,40-4,00
FT4 12,54 pmol/l Ref. väärtus 11,5-22,7
TPO-Ak <28 kU/l Ref. väärtus ...

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Nagu analüüsi vastustele lisatud referentsvahemikest ka näha, on Teie analüüside vastused normi piires ja kilpnäärme ületalitlust Teil ei ole.
Tervitades,
...

Loe edasi

Kilpnäärme analüüsi vastused

Tere!
Jaanuaris sain sellised kilpnäärme analüüsi vastused:
fT3 5.69 3.8 - 6 pmol/L
fT4 11.94 7.86 - 15.96 pmol/L
TPO IgG 161.8 <=8 kU/L
TSH 5.97 0.34 - 5.6 mU/L

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Teie analüüse kommenteerib ikka Teile analüüsid määranud arst, kes teab, millist ravi saate ja millist tulemust taotlete. Mina võin tehtud uuringute alusel väita vaid seda, et Teil on krooniline ...

Loe edasi

Kilpnäärme analüüsid

Tere!

Andsin vereproove, et teada saada, kas kilpnääre on korras.
Mida ütlevad need vastused:

Kilpnääret stimuleeriv hormoon: 3.42 ref.väärus 0.27..4.20
Türeoidperoksüdaasi ...

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Kõik Teie analüüside vastused on normi piires.
Tervitades,
dr. Anu Ambos.

Loe edasi

analüüsi vastused

tere

perearst tegi kilpnäärme vereproovi ja tulemused on: TSH: 2,63 T4: 80,9 T3: 1,19 Saatis konsultatsioonile ja muud midagi ei seletanud. kas näitajad väga paigast ära ? NB. isa on mul ...

Anu Ambos

Vastas dr Anu Ambos

Tere!
Näitajad on täiesti korras. Suhkurtõve ja kilpnäärmehaiguste vahel seos puudub.
Tervitades,
dr. Anu Ambos.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: