Neerukivi op. 09.12.19 / Üldkirurgia

Külastaja küsib:

Oli 5.12 neerukivide op.panti mulle stent kas see võib põhjustada valu kõhus.

Arst vastas:

Jaan Tepp

dr Jaan Tepp

Üldkirurg

Põhja Eesti Regionaalhaigla

Mingi valuaisting võib olla, tugev valu oleks aga alarmeeriv. Kuna ma ei tea, kuidas Teie operatsioon kulges, siis ei oska midagi täpsemalt öelda. Küsige Teid opereerinud uroloogi käest.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Üldkirurgia

neerukivi väljumine

Tere

Käisin eile EMO-s, sest selg kolm korda meeletult valutanud ja kiirgunud kubemesse ning pidev urineerimise vajadus. Uuringute käigus selgus, et tegu on neerukiviga (suuruseks hinnati ...

Jaan Tepp

Vastas dr Jaan Tepp

Neerukivi väljumist Te võite, aga ei pruugi märgata. Märku sellest annab valude kadumine ja kui uriini jägite, siis võite sellest leida kirjeldatud suurusega kivi. Sellega võib kaasneda aga mitte alati ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: