Biokeemiline rasedus? 16.09.22 / Rasedus ja sünnitus

Külastaja küsib:

Tere Dr Kadastik.

Selline küsimus.

09.08 algas menstruatsioon.
22.08 oli IUI protseduur.
04.09 nägin vaiksest maarimist.
Arvasin, et algasid päevad. Kuid neid polnud ka 09.09 vaid väike määrimine mõnikord pruunikas peamiselt.
Tegin testi 09.09 oli hele triip.
Samal päeval läksin ka hcg analüüsi. Vastus 77.
12.09 uus analüüs ja vastus 279.
13.09 hakkas veritsema ( natuke)
15.09 tegin uue hcg ja see oli 166!

Täna (15.09) käisin ultrahelis. Et välistada emakavaline rasedus.
Ultrahelis mitte midagi ei leitud.
Pandi uus aeg ultrahelisse( paremasse aparaati, nagu öeldi) 21.09
Ja 20.09 uus hcg test.

Küsimus siis selline:

Kas võib olla emakavaline?
Seda kardan kõige rohkem:(

Kas teises ultrahelis saan juba kindla vastuse või mitte, Teie arvates?

Kas see võis olla biokeemiline rasedus?

Kuidas saada teada, et see pole emakavaline?

Täna ultrahelis öeldi vaid , et midagi emakas pole( munajuhad arst vist ei vaadanudki)

Ootan Teie vastust.

Lugupidamisega
A

Arst vastas:

Ülle Kadastik

dr Ülle Kadastik

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik, Elite Erakliinik

Tere, kindlalt ei saa väita ,et teil pole emakavälist rasedust, see selgub, kui olete UHs käinud. Siiski jääb mulje,et on biokeemiline rasedusu,mis pole edasi arenenud. DRKadastik

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Rasedus ja sünnitus

Biokeemiline rasedus?

Tere Dr Kadastik.

Selline küsimus.

09.08 algas menstruatsioon.
22.08 oli IUI protseduur.
04.09 nägin vaiksest maarimist.
Arvasin, et algasid päevad. Kuid ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Tere, selle järgi raske öelda kas teil on emakavälist rasedust või mitte, see selgub kui oletet nüüd UHs käinud. Suure tõenäosusega teil ikkagi biokeemiline rasedus, mis pole edasi arenenud. DRKadastik

Loe edasi

Raseduse katkemine

Tere,

Teema selline, et olen juba varsti aasta aega elukaaslasega koos elanud, samuti ka tihedat suguelu elanud ning kaitsevahendeid eriti kasutanud pole. Naistearstil käisin viimati oktoobris ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 20-aastane

Jah, võib olla. Arvatakse, et igal naisel võib fertiilses eas esineda väga väikeste raseduste iseeneslikke katkemisi. Neid võib ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: