ATH ja relvaluba 08.05.23 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere!

Tahtsin uurida kas ath diagnoos välistab relvaloa saamist. Nõuete kohaselt välistavad relvaloa saamist pervasiivsed arenguhäired ja muud rasked lapseeas alanud käitumis- ja tundeeluhäired, aga ei leia kusagilt, et kas ath on raske käitumis ja tundeeluhäire või mitte.

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Psüühikahäirete spekter on lai, seda ka ath. Seega - käsud-keelud relvaloa aspektist sõltuvad konkreetse inimese käesolevast psüühilisest seisundist.
Relvaloa saamine või hetkel mitte sõltub Psühhiaatri uuringust, järeldustes, tervise stabiilsusest, isiku sotsiaalsest võimekusest...
Psühhiaater otsustab olevikku ja tuleviku prognoosi silmas pidades.

Terislikku eluviisi soovides,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

ATH ja Skisofreeniasegu Valetamine Ilustamine Ükskõiksus Loobumistunne Hirm mitte hakkama saada eluga

Mida teha, tunne on et olen kokku jooksnud ja ei soovi ega viitsi enam võidelda. Olen terve elu seda yritanud ja pidanud tegema!

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Diagnoos on selleks, et teaksime mis valdkonnast me räägime. Oluline on see, et teada saada - kuidas tegutseda! Kuidas ja tegutseda. Skisofreenia puhul on oluline aasta pikkune jälgimisperiood ja siis ...

Loe edasi

ATH ja ajateenistus

Tere,

Olen 24 aastane noormees kellel diagnoositi hiljuti ATH, funktsioonihäire hinnati mõõdukana ja kirjutati välja Concerta ravim. Samuti on mul olnud mõningat ärevust (diagnoosimata) ja ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Psühhiaatri jutule (kes teid ravis) ja siis üheskoos - jätkame selle tervishäire ravi.
Psühhiaatrilt küsida tõend, et ravi käesolevalt jätkub, paluks seda arvesse võtta.
Võibolla psühhiaater ...

Loe edasi

BMH ja ATH

Tere!


Olen diagnoositud ATH ja bipolaarse meeleoluhäirega esimest tüüpi. Olen olnud hoslpitaliseeritud nii depressiivse kui ka maaniakaalse episoodiga. Hetkel võtan Lamictali 200 mg ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Koostöö raviarsti-psühhiaatriga on väga oluline. Ravimi toime-tunnete kohta andke täpselt psühhiaatrile teada ja koos saate siis otsustada. Vajadusel ravimi annust muuta, aja jooksul see muutubki. Päevik, ...

Loe edasi

Tramadol KRKA ja relvaluba

Tere, selle aasta märtsist kuni septembri keskpaigani tarvitasin seljavalude tõttu Tramadoli. Seljaoperatsioon toimus septembri teises pooles, valud lõppesid ja valuvaigisti vajadus kadus. Kaks kuud ei ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Mina ei oska teiste psühhiaatrite eest otsustada, aga käesoleva info põhjal mina ei näe loa keeldumiseks vajadust.
Koostöö neuroloogiga ja korrigeerida seda seljahäda, et seda valu päevakorda ei ...

Loe edasi

Relvaluba ja alkoholi vastane süst

Tere
Kas alkoholi vastase süsti saamine mõjutab olemas olevat relvaluba ja edaspidi relvaloa pikendamist.
Tegemist aktiivse jahimehega

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Relvaloa pikendamise otsustab psühhiaater, kes loa taotleja vaimset tervislikku seisundit uurib ja hindab, hindab muid tervisega seonduvat. Milline on alko-minevik, alko-olevik, prognoositav alko-tulevik.!
Loe edasi

Relvaluba ja alkoholi vastane süst

Tere
Kas alkoholi vastase süsti saamine mõjutab olemas olevat relvaluba ja edaspidi relvaloa pikendamist.
Tegemist aktiivse jahimehega

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Relvaloa pikendamise otsustab psühhiaater, kes loa taotleja vaimset tervislikku seisundit uurib ja hindab, hindab muid tervisega seonduvat. Milline on alko-minevik, alko-olevik, prognoositav alko-tulevik.!
Loe edasi

Täiskasvanute ATH tartus

Tere, kes tegeleb tartus täiskasvanute ATH diagnoosi ja raviga? Kahjuks ei leia ise kuskilt adekvaatset infot.

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Tähtis on see, et esmakohtumisel tekib usaldus, tunne - oleme nagu paar aastat juba tuttavad. Nüüd avan oma murelaeka, räägin - kuula!
On kliinikumi arste ja on ka era-psühhiaatreid. Elu näitab-annab ...

Loe edasi

AD ja relvaluba

Tere!
Küsimus Teile, kas relvaloa taotlemisel tuleb probleemiks escitraloprami kasutamine või varasem kasutamine ning psühhiaatri külastamine?
Tänades,

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Relvaluba ilma psühhiaatri tõendita ei saa.
Küsimus ei ole nendes arstirohtudes - see pole probleemiks, vaid see - millistel põhjustel seda tohter siis pakkus!
Nende rohtudega saab ravida ...

Loe edasi

ritalin

kas te saaksite mulle palun ritalin reotsoti välja palub kirjutada, nagu te näete ma olen väga õnnetus seisus

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Ravim on hea stimulaator, on amfetamiini derivaat - seega hea narko-laksu jaoks.
Lastepsühhiaatrid - kasutatakse aktiivsus- ja tähelepanuhäire (ATH) raviks koos teiste ravivõtetega.
Vajate ...

Loe edasi

relvaluba

tere oleks vaja relvaloa tegemiseks vaja teie läbivaatust.
enne kui hakkan taotlema.
kas oleks vaja mingit saate kirja või saab eraldi ka ennast ajale panna ning mis oleks külastuse maksumus.

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Relvaluba - PERH Psühhiaatriakliinikus on arhiiv ja andmed alates lastepsühhiaatri vastuvõttudest, plokliiniku külastamistest, statsionaarsest ravist jne.
Või need andmed puuduvad - pole vajadust ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: