Esperaali toimega süst 26.03.19 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere,mul selline küsimus et olen olnud alkoholiga sina peal ,aga olen mõelnud abi saada et kui lasta teha esperaali toimega süst alkoholi vastu,aga kui peaks sellel ajal libastuma ja alkoholi võtta kas siis võib kohe ära surra,olen kuulnud et väga paha hakkab ainult ,et kas see süst võib olla surmav kui libastud ja võtad alkoholi et

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Süstid-tabletid on abivahendid, esikohal on ikkagi Mees Tahab ja tee nii nagu TAHAD.
Äkksurm on loomulikult maiuspala - kui ikkagi minek on. Hullem variant on aeglane Organismi Lagunemine: nõrgemad funktsioonid annavad varem alla, aga ega tugevamatelgi pääsu pole.

Tänases päevast ja kohesest hetkest ei tilkagi - Esivanemate nimel, tulevaste Põlvede nimel. On suutnud paljud koheselt.
Tabletid on pohmaka kergendamiseks. Aga kergelt saadu kakergelt kaob.
Nüüd ja kohe kainelt edasi.
Süstiraha mingu enda ja lähedaste tervisefondi, kaasinimeste aitamiseks.
Mees - Sa Suudad!
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

alkoholivastane süst ja potensi langus

Peale depoopreparaadi süsti ( nime ei tea ) 27.01.17 kliinikus Kordamed AS tunnen potentsi praktiliselt puudumist. Varem sain vajadusel lisapotentsi apteegis ( Clavin Ultra ) ja sexpoodides müüdavatest ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Potentsiravimeid mitmeid.
Perearst või teie raviarst või psühhiaater võivad kirjutada.
Näiteks Cialis, on nii raviva toimega kui ka "instrumendi kergitaja" - kella ei pea vaatama, toimeaeg ...

Loe edasi

Kuum süst

Tere,
Ma kunagi tegin B-vitamiini ja magneesiumi süstid. 5-10 süsti ja eluvaim jälle sees! Miks praegu see tehakse ainult, siis kui sa aled alkohoolik või sinuga mingi viga. Tegelikult see on väga ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Jutt Teil õige - tehti, tehti peamiselt alkohoolikutele ja mõjus suurepäraselt. Aga sellest ajast on palju vett merre voolanud ja poliitikute poolt palju lubadusi õhku riputatud.
Tänapäeval on uued ...

Loe edasi

Tahan tulla Teie juurde viinaravile

Kas mul on võimalik Teie juurde tulla viinaravile? Tahaksin panna omale Esperaali või ampulli, et mitte enam juua.

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

tel 1900 kaudu on registreerumine vastuvõtule.
Tervitades,
Jüri O.-M. Ennet

Loe edasi

1-aasta kaine süst

mida tähendab 1-aasta kaine süst.lugesin küsimuste ja vastuste lehelt sellist asja esimest korda

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Mis on kaebuseks, millised on mured?
Aga see süst on Kärak-rahvale, kes ise ei ole Ise ja on Joodikud.
Vaat nii!
Parimat soovides,
Jüri O.-M. Ennet

Loe edasi

insult

minu eelmine küsimus teile oli nr.39939
peavalud on olnud niikaua kui end mäletan,kuigi mitte nii tihti ja nii tugevalt kui viimasel ajal,
aasta tagasi oli verevalandus ajus,põhjust ei selgunudki-kõrget ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Aneurüsmid ja sellega seotud probleemid on eelistatult neuroloogi dirigeerida.
Antidepressandid on antud juhul tagajärge mõjutavad ja milline neist kõige paremini sobib, seda saab öelda psühhiaater. ...

Loe edasi

alkoholism

Tere!

Lugesin yhest USAs 1990ndatel valjaantud raamatust, et seal kasutatakse

alkoholismi puhul ravimit nimega Antabuse, mille kohta mainiti ka, et see

on suhteliselt ...

Vastas dr Jaanus Mumma

Tere!

Antabus on juba kaua aastaid kasutusel olnud alkoholismi ravis.Keemiline nimetus on disulfiraam.Erinevad firmad toodavad teda eri nime all.Toime on sarnane.Meie haiglas on saada Esperaali ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: