Röntgeniuuringu vastus 21.09.16 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Palun Teid kommenteerida vastust, mille sain röntgeni uuringult: nimmeosas on füsioloogiline mõõdukalt vähenenud ja esineb lülisamba vähest torsiooni. L3 ja L4 lülikehade servimisi esostoose. Fasettliigeste liigesjätked on alumises nimmeosas vähesel määral jämenenud.

Kas peaksin selle vastuse põhjal neuroloogile minema või piisab füsioterapeudi külastusest, ka iseseisvate harjutuste tegemisest.

Vastuse eest tänades.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Vastus on kirjutatud vigadega. Võib eeldada nimmeosa jäikust ja väsimist. Kui on suuremaid seljakaebusi, tuleks pöörduda neuroloogi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Kas võib olla seotud epilepsiaga?

Sooviks teada, kas antud uuringu vastus võib tähendada epilepsiat?
Või mida antud uuringu vastus võiks tähendada? Ja kas on vaja mingeid rohtusid välja kirjutada?

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Uuringu vastus tähendab et epilepsia on võimalik. Kõik sõltub hoogude kirjeldustest (video) ja EEG uuringust peale magamata ööd.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika epilepsiakeskus.
Tel. ...

Loe edasi

Röntgeni tulemus

Mida tähendab vastus: Vasak põlveliiges 2-s s:liigespilud ei ole ahenenud.Luulist patoloogiat ei sedasta. Oleks tore teada.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Vastuse annab ortopeed.

Loe edasi

Kaela valu

Röntgeniuuringu järeldus on osteochondrosis cervicalis, perearst suunas ortopeedi juurde, järjekord on aga peaaegu paar kuud, kas saan seni peale väljakirjutatud tablettide enda jaoks midagi paremaks teha, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Osteokondroos tähendab muutusi lülides, liigestes ja kõhredes. Põhjused on erinevad, ka ealised. Mitte osteokondroos ise ei vaja ravi, vaid sellest põhjustatud vaevused, seega ei saa ilma läbivaatuseta ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: