Suurenenud lümfisõlmed 26.02.09 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere

Kirjutan teile, kuna olen oma venna pärast mures. Sündmused hakkasid arenema umbes aasta tagasi. Vennal tõusis kõrge palavik, mis ei allunud palavikualandajatele, lisaks oli äge kõhuvalu. Ta pöördus haiglasse ning seal tuvastati pimesoole kohal suurenenud lümfisõlmed. Vend pandi haiglasse, hoiti 3 päeva tilgutite all, neljandal päeval niisama ja viiendal lasti koju. Sama asjaga on ta olnud 2 või 3 korda haiglas ja 1 kord püstijalu läbi põdenud. Viimasest korrast on tal aga tekkinud kätes ja jalgades värinad, mis on üsna tugevad. Perearstilt pole erilist abi saanud ning ta ise on juba peaaegu loobunud abi otsimast. Leian, et 24 aastane noormees ei tohiks väriseda nagu vanainimene. Kust peaks hakkama abi otsima? Milline spetsialist võiks osata aidata? Tänud vastuse eest.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Arvan, et värinad kätes ei ole seoses kõhuprobleemiga. Kodus ootamine ei pruugi aidata, tuleb minna neuroloogi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

kipitav valu kuklas

Tere,
juba pikema aja jooksul olen tundnud kuklas imelikku tunnet. Seda ei saagu justkui valuks nimetada, pigem kukal vasakult poolt nagu kipitaks või suriseks.
Lisainfoks - olen 37 nädalat ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kuklavalu on tõenäoliselt seoses kaelalihaste pingege ja närviärritusega. Aidata võib kaela ülaosa massazikuur.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: