peavalud 28.10.07 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Olen 18 aastane tüdruk ning mul on viimase nädalaga tekkinud peavalud, mis kestavad umbes tund, kuid need on aina tihedamaks läinud. Mul ei valuta pea tervenisti, vaid valu on erinevates kohtades, kõige tihedamini kuklas ja vasakul pea poolel ning valu on pulseeriv, mitte ühtlane tugev valu. Mingeid valuvaigisteid ei ole söönud, kuid tarbin Hõlmikpuu tablette, mis parandavad verevarustuse häireid, kuna mul täheldati suve keskel südame veresoonte ahenemine. Neid tablette olen tarbinud juba poolteist kuud umbes. Veel tarbin Vitavisioni tablette silmadel viimased pool kuud, sest minu silmanägemine on viimase kuuga järsult halvenenud. Täna näiteks oli mul kolm korda meeletu nõrkuse hetk, kus pilt tahtis ära minna. Ma ei tööta palju arvutiga, kuid vaatan siiski päris palju telekat, kuid seda ma olen alati palju teinud. Stressi mul ka ei ole, kuid sõbrad on täheldanud minu halva tuju suurenemis ning ägestumise suurenemis iga väiksemagi asja pärast. Kohvi tarbin päris korralikult, kuid seda ma olen ka teinud terve elu põhiliselt ning söögiisu vähenemist ka ei ole märganud, see on koguaeg hea olnud. Viimasel ajal haige ka ei ole olnud, kuid üks hammas on küll natukene katki.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Selles eas algavad tihti migreenist tingitud peavalud. Migreenihoogusid muudab sagedamaks aga stress. Soovitan võtta 1 tbl paratsetamooli (500 mg) kohe valuhoo algul ja püüda rohkem sportida.

Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Peavalud,unetus

Peale liiklusõnnetust tekkisid peavalud, hilisemas faasis on tekkinud probleemid magamajäämisel.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Peavalude ja unehäiretega tegelevad kõigi polikliinikute neuroloogid, kes määravad ka vajalikke uuringuid. Võite tulla ka meie vastuvõtule.

Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

peavalud

sooviksin teada, et kas SM võib põhjustada ka peavalusid. või ei tohiks kolded valu tekitada..?

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tugevad peavalud ei ole iseloomulikud SM - le.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

peavalud

tere palju teie viisit maksab kui tahaks teie vastuvõtule tulla. Mina olen see kellel hakkasid peavalud kuueaastaselt koos teadvuse kaotustega .Tiina

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Helistage tel 6 748 591

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

peavalud

tere olen 31aastane mul on juba kolmas päev tugevad peavalud ja iiveldama ajab ka mulle on kirjutatud selline rohi tramadol aga see ei aita .

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

eelmine vastus.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: