kummaline haigus 20.07.07 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

olen 29 aastane naine. üldiselt väga terve olnud. selle aasta aprillis/mais aga oli 1,5 kuud järjest väike palavik, tihedad peavalud ja väsimus. käisin peaga kompuuteruuringul- kõik oli korras, sama lugu vere ja uriiniprooviga. tehtud said ka põskkoopa ja kopsupilt, mis samuti korras. ka viirushaiguseid ei leitud. arstid ei osanud lõpuks midagi enam kosta, andsid lihtsalt alla ja ütlesid et ei tea millest. ca kuu aega tagsi hakkasid aga tekkima öösiti jaldades krambid. nüüd aga nädala jagu on olnud tihti, et käed surevad, torgivad. lisaks sellele on tekkinud parema kehapoole nõrkust/tuimust. see ei kesta kogu päeva vaid tunnikese ja siis möödub. selline tunne on et parem kehapool on kuidagi tuim ja ei tahaks sinuga koostööd teha, kuigi kui liigutan sõrmi siis kõik toimib. tuimus on ka poole näo osas.
oskate äkki aidata mida peaks edasi tegema.
tänud ette!

Arst vastas:

dr Katrin Kaarna

Neuroloog

Päevakirurgia Erakliinik Medex

Tänan Teid e-maili eest!
Pean tunnistama, et ka mul on üsna keeruline Teie haigusseisundit hinnata, igal juhul saan ma Teie kirjast aru nii, et umbes kuu aega tagasi tekkisid uued sümptomid ( kehapoole tuimus ja nõrkus ), millega peaks taas kord neuroloogi juurde pöörduma otsustamaks, kas tegu on mingi neuroloogiise patoloogiaga või hoopis ärevushäirega.
Lugupidamisega,
katrin kaarna

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Diplopia

Tere doktor!



Umbes nädal aega tagasi tekkis mul üleöö topeltnägemine paremale poole.

Olen käinud juba kahe silmaarsti juures ja rääkinud kolmega ja diagnoosiks

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Diplopia on üksiksümptom, mitte haigus, mis esineb paljude mitteneuroloogiliste ja väga paljude neuroloogiliste haiguste korral. Visiit asjatundliku neuroloogi juurde vähendab võimalike haiguste arvu 2-3 ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: