vasimus 15.11.06 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

tere!
mul on selline mure et olen absoluutselt alati vasinud. kui parasjagu ei maga siis motlen magamisest ja nii juba vahemalt kuu aega. ei suuda keskenduda mitte millelegile, tanaval kaimine on ohtlik kuna ei pane tahele mis minu umber juhtub. nadala vahetuseti magan keskpaevani ja peale lounauinakut lahen vara voodi. nadala sees nii palju kui voimalik(umbes 8-9 tundi). umbes poolteist kuud tagasi olin haige, aga see sai vist valja ravitud. praegu on lihtsalt jouetukstegev vasimus.

kas ma peaks selle parast muretsema voi aitab teie arvates lihtsalt puuviljade soomisest ja valjas jalutamisest?

parimat.
katrin

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Väsimus peale palavikuhaigust võib kesta 2-3 nädalat. Tuleks minna perearsti poole ja võimalusel teha vereanalüüsid ja EKG.

Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

pearinglus

Kas pidev arevus voib pohjustada sellisedi symptomeid-pearinglus koos vererohu tousuga,varin kehas,jalad ja kaed tunduvad syldid,pidev vasimus! Voi voib see olla midagi tosist? Nagu ajukasvaja voi sclerosos ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ärevushäire tingib seisundeid, mis sarnanevad eeltooduga. Tõenäoliselt on vajalik ravikuur.

Dr. Ain Pajos
tel 6 748 591

Loe edasi

sisekorva rohk

47.a meesterahval hakkas vastu hommikut pearinglus, peast kais nagu midagi labi ja hakkas vaga halb, keha taitus vaevahigiga. siis veidi aja parast laks "hoog" ule, kuid vahe aja parast kordus uuesti. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võimalik põhjus on häire sisekõrvas oleva tasakaaluaparaadi töös. Kompuuter siin põhjust aga ei näita. Kõik sõltub läbivaatust teostanud arsti kogemusest.

Tulge vastuvõtule.
tel 6 748 ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: