kõhuvalu 24.07.06 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere!
Olen 25 aastane noormees, töötan ehituses tõstuki peal. Juba pikemat aega olen hädas kõhuvaluga. Algab see valuga alakõhus, siis tulevad külma ja kuuma hood. Need hood on kuus korra. Käisin ka perearstil, tema kirjutas välja rohu reflukshaiguse vastu. Tegin ühe kuuri läbi, läks paremaks. Need valuhood kestavad paar kolm päeva, kõht läheb punni, nagu ei tuleks gaasid välja. On ka kõrvetised, kõht käib korralikult läbi ja väljaheide on normaalne. Need kuumahood on niisugused, et lähed päris märjaks ja siis hakkab külm. Palun aidake. Ilusat suve soovides J.

Arst vastas:

dr Katrin Kaarna

Neuroloog

Päevakirurgia Erakliinik Medex

Palun pöörduge oma murega gastroenteroloogi poole, sest närviarst ei ole pädev Teie kõhuvalu probleemi lahendama, kuna kõigepealt peab välja lülitama seedetrakti patoloogia.
Lugupidamisega,
Katrin Kaarna

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Alaseljavalu

Alaseljavalu algas umbes nädal tagasi ning oli kannatatav.. Nüüd aga paar päeva tagasi hakkas tekkima vasakusse alakõhtu torkav valu, mis lööb vasakusse jalga. Kas selja- ja kõhuvalu on kuidagi omavahel ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Jalavalu on tõenäoliselt seoses närviärritusega kas lülisamba nimmeosas või vaagnalihaste vahel. Kõhuvalu ei ole seljaprobleemide korral iseloomulik. Oluline on spetsialisti läbivaatus.

Dr. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: