pea korras? 05.03.06 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

olen vaevelnud paanikahäirete käes ja stressis ja ebareaalsutunded ja muu.
küsimus aga selline et pähe lööb ühele poole erinevatesse punktidesse(ka kõrva juurde ja hammastesse) selliseid torkeid nagu kisuks keegi midagi seal peas-see pidi kaelapingest olema-aga mis siis aitab selle vastu?
vahel lööb kõrvdesse vilina ja hakkab tunne et kohe kukun .siis pean kõrvad korra kinni pigistama-siis läheb üle??millest see?ainult psüühiline ??
tänus vastamast,keit ,24
(kompuuter peast oli korras,kõrvaarst ka ei leidnud midagi.)

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Sarnased kaebused on üsna tavalised depressiooni ja ärevushäire korral. Aitab vastav ravi. Võtke saatekiri ja tulge vastuvõtule.

Tel 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Kas asendivertiigo või ärevushäire ?

Haiguslugu.

Juulis ( 11.07) õhtul kükkasendist püsti tõustes ja vasakule keerates tekkis väga tugev pearinglus. Heitsin voodisse pikali, pearinglus, keerasin vasakule pearinglus, tõusin ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tõenäoline on sisekõrva häire pearinglusatakine, mis tekib pea asendi muutmisel. See võib taanduda iseenesest ja uuesti korduvalt korduda. Kuna vaevus on väga tugev ja hirmutav, võib see põhjustada ...

Loe edasi

kohutav peavalu

Tere! Olen 25 aastane, 2 lapse ema, 160 cm pikk ja kaal 55 kg. Eilne päev möödus mul suuremalt jaolt kodus voodis,pimedas ja jahedas. Hommikul ärgates oli väga tugev peavalu,silmakoobaste taga ja otsmikul ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui nägemishäire kestis 10 - 15 min. seoses peavaluga, oli tegemist migreeniatakiga, mis võib olla väga piinav. Kui nägemishäire püsib siiani, tuleb minna silmaarsti vastuvõtule.

Dr. Ain ...

Loe edasi

pea suurus

Tere!! Minu pojal on pea vist nats liiga suur.Ta on 6 kuud vana ja peaümbermõõt on 46.5 cm.Sündides oli 35 cm.Ta kaalub pea 10 kilo ja on 72 cm pikk.Kas peaksin vesipead hakkama kahtlustama??

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Minge lasteneuroloogi vastuvõtule.

Loe edasi

Kysimus

Kas külmavärinad peas tähenadavad pea kasvu. Olen 16a vana.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

ei.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: