Probleemid liigväsimusega. 14.11.05 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Olen 37 aastane mees.Midagi nagu kuskilt ei valuta aga mul on "krooniline unepuudus" kui nii võib öelda.Viimastel aastatel on asi palju hullemaks läinud.Tihti tuleb teha ametisõite Eesti piires ja seda peaaegu ei juhtugi kui sõidu ajal magama ei tüki jääma.Asi on nii hull ,et ei aita ei peatumine,silmade pesemine ega liiklusohtlik ehmatuski-sõidad ringi nagu tappev inimpomm.
Kui jõuda sihtkohta siis sageli ei mäleta mis oli vahepeal teepeal või mis juhtus.
Tavaliselt see aga eriti tunda ei anna.Istud aga autosse siis kohe... See ei ole normaalne kui juba väike autosõit väsitab uinumiseni ära-samuti väsitab ära ka mõttega tegevus kus pead midagi leiutama.Ise juba tasapisi kardan ,et eks "ülakorrusel" peab ikka midagi korrast ära olema kasvõi aju verevarustusega aga ei oska samas mingisse haiguskategooriasse liigitada.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

On mitmeid haigusi milledega kaasub liigunisus ja nn. uneatakid. Tavaliselt ei ole tegu ajuverevarustuse häirega. Et asja täpsustada, tuleks tulla konsultatsioonile. Seniks soovitan planeerida päevas lühiaegse uinaku nt. peale lõunasööki mis tavaliselt vabastab unevaevusest.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 591

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Peavalud,unetus

Peale liiklusõnnetust tekkisid peavalud, hilisemas faasis on tekkinud probleemid magamajäämisel.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Peavalude ja unehäiretega tegelevad kõigi polikliinikute neuroloogid, kes määravad ka vajalikke uuringuid. Võite tulla ka meie vastuvõtule.

Tel. 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Kirurgilised selgroo probleemid

Kas Eestis on keegi kes teeb nn X-Stop operatsiooni?

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ei oska vastata.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: