nutukrambid 1,9 k. poisil 27.12.04 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere.
Mure selline ,et meie laps mõnikord minestab kui hakkab nutma ehk kui tahab nutma hakata laseb õhku nii kaua välja ,et ei saa enam hingata , teadvusetus kestab mõni sekund kui tuleb jälle teadvusele. Lapse vanus on 1,9 aastat Muidugi on seda ennemgi olnud kuid väga harva ja on tulnud ainult nõrkuse hetk. Lisaks veel, et minestab ainult õhtuti ja mõlema vanema juuresolekul. Mida teha ja kas seda ravida saab!

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Laps vajab lisauuringuid. Tuleks minna lasteneuroloogi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Hommikul ärgates jääb hing korra kinni

hommikul ärgates 13a poisil jääb king korra kinni.Ei aja köhima ega midagi.Aga tekitab hirmsa tunde.Nii on nüüd järjest mitu päeva olnud.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui hingamispeetus esineb unes, on võimalik nn.uneapnoe. Ärkvelolekus on võimalik põhjustaja nt. astma. Soovitan pöörduda lastehaiglasse asja täpsustamiseks.

Dr.Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

peatõmblused

tere.minu poisil hakkasid umbes pool kuud tagasi peatõmblused raputab aegajalt peat kiresti nii et ise ei ole sellest teadlik nii nagu et raputaks pead eitava vastuse asemel.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Vastutahtelised lihastõmblused ehk tikid algavad tihti selles eas. Soovitav on asja selgitamiseks minna lasteneuroloogi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: