Operatsioon. 14.01.04 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Väga vabandan!Mul oleks selline küsimus,nimelt 20 päeva tagasi tehti mul selja operatsioon (disk oli välja sopistunud ja nagu ma aru sain küllaltki palju)Enne op oli olukord selline kus liikumine oli praktiliselt valu pärast võimatu,Mulle öeldi ,et op läks korrapäraselt.jne.Palun öelge kui normaalne on selline taastumine,et siiamaani on selja lihased valulikult kanged ,ikka kohe valus on liikumist alustada istumisest ei saa rääkidagi,on see sellise aja möödumisel normaalne taastumise kulg,Ja veel millega ma saaks ennast sel puhul aidata kas rahulikult voodis lamades kus ma tunnen ennast hästi või vastupidi oleks vaja ennast sundida liikuma läbi valu!!Või aeg ise paneb kõik paika,ainult kui pikk see aeg võiks olla,siis teaks arvestada oma tööga.Praegu on see võimatu .Üritasin küll(mitte Füüsiline töö Õpetaja koolis)aga vist ei õnnestunud.Olen 43 aastane .Naisterahvas.Tean,et nii on raske midagi konkreetselt öelda aga ikkagi tahaks kuulata Teie soovitusija arvamust..!!! Kõike Head.Soovin Teile EDU Teie töös.Veel-kord vabandan tülitamise pärast

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Normaalne on et peale operatsiooni valu kaob. Konkreetseid soovitusi ilma haigusega tutvumata anda ei saa. Soovitan pöörduda opereerinud arsti poole.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Borrelioos+ oli isal veel selja operatsioon

Mu isal oli juunis selja operatsioon avastati healoomuline selja kasvaja . Ning lisaks veel borrelioos kõndimine raskendatud. Liigub karkude najal.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Mis on küsimus?

Loe edasi

Selja operatsioon

Tere,

Määrati operatsioon. Sooviksin ka Teie arvamust, et kas sellise diagnoosiga oleks valudest/vigadest pääsemiseks ka füsioteraapiast vms abi või ainukene lahendus oleks siiski operatsioon? ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kõik oleneb neuroloogilisest leiust s.o. läbivaatusel selgunud närvikahjustuse ulatusest ja kaebustest. Kui valud on kestnud kaua ja ravimid ei ole aidanud, on ilmselt vajalik operatsioon.

Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: