Kas oleks targem minna arsti juurde? 01.12.03 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere!
Ma pole kindel, et ma pöördun oma murega õige arsti poole, kuid ma ei osanud kuhugi õieti pöörduda.Võibolla pole minu probleem isegi muretsemist väärt...
Igatahes viimasel ajal on tunduvalt enam hakanud mu käed värisema.Varem seda polnud, kuid see on igatahes ääretult ebamugav sest tegelen palju olukordadega, kus on mu käed tähelepanu punktis.Pealegi tunnen seda vibreerimist ka ise.Ilmselt peaks ma sel juhul pöörduma närviarsti juurde!?!Ma ei tea ka sellest millest see otseselt tuleneb, kuid kas põhjus võib olla äkki närvipõletikust või millegist sellisest?Või on võimalik ka selline variant, et tegu on ainult psühholoogilit laadi murega?Isiklikult pole mul tükkaega suuri psüh. probleeme olnud ehkki kunagi võib olla jäi väljaravimata depressioon.Kas see võiks seda mõjutada?Muidugi mul on pidevalt koolis pingeline graafik..
Aga tõsiselt ma ei tea kas sel muretsemisel on mingit põhjust?Või on tegu enda loodud probleemiga?
Igatahes olen alles 18 ning vaevalt, et vanadus veel selles süüdi on.

Loodan, et oskate mind aidata mu mures ehkki kindlasti pole siin väga ülevaatliku pilti tegelikkusest, kuid sellegi poolest jään vastust ootama.
ette tänades.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Selles eas on tavaliselt tegu nn päriliku treemoriga mida saab ravimitega mõjutada.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Lümfisõlme valulikkus

Tere

Kubeme piirkonnas tekkis muna pärast kartulivõtu hooaega, umbes 1,5 kuud tagasi. Täna kuidagi valulik. Kas saan ise kuidagi või midagi ära teha? Või oleks targem arstile näitama tulla?

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Näidake perearstile. Tegemist voib olla algava songaga.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: