hiv 01.02.17 / Nakkushaigused

Külastaja küsib:

küsimus on sihuke et... elan austraalias,käsin aasias, olin natuke purjus ja juhtus sihike sitatsoon, et tehti oral seks,nüüd siis vasak munasemanuse suurenenud,arstil käidud,kirjutati välja doxycycline,küsimus on kas on võimalik et nakatusin seal hivga,sellest möödas 2 kuud(asi piirus ainult oral seksiga) olen kuulnud et ennem 3 kuud pole mõtet testi teha. kui usaldus väärsed on need kiirtestid mida siin müüakse tilgutad sorme otsast verd testerisse ja 10 annab tulemuse neg v pos. lugesin et sellel parem täpsus kui rasedustestil... väidetavalt 99,7%.

Arst vastas:

Aino Rõõm

dr Aino Rõõm

Infektsioonhaiguste arst

Ida-Tallinna Keskhaigla

Tere!
Parimat soovides
Aino Rõõm

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Nakkushaigused

Hiv test

Olin nüüdseks üle 5 kuu tagasi võõra inimesega seksuaalses vahekorras. Kogu vahekord oli äärmiselt lühike ja mäletan, et kasutasin kaitsevahendit. Kuna olin tarbinud alkoholi, siis olen tundnud pikka aega ...

Aino Rõõm

Vastas dr Aino Rõõm

Tere!
Jah! testid on usaldusväärsed ja uuringute alusel , mida te olete teinud, te ei ole saanud HIV nakkust.
Parimat soovides
Aino Rõõm

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi