Hiv peiteag 23.09.16 / Nakkushaigused

Külastaja küsib:

Tere,
Unustasin kirjutada,et analûûsid andsin 7 nâdalat ja 11 nädalat peale tatoveerimist (isemaksja)Ida Tallinna Keskhaiglas ja samuti ka hepatiitide peale.Need on negtiivsed kôik.Olen rääkinud perearstile aga ta ei nâe pôhjust,miks peaksin olema nakatunud.Ja mina tahan veenduda,et nendest analüüsidest piisab ja eluga edasi minna.Sest internetis räägitakse poolest aastast peiteajast,selleks ka selline rahunematus.

Vabandan

Arst vastas:

Aino Rõõm

dr Aino Rõõm

Infektsioonhaiguste arst

Ida-Tallinna Keskhaigla

Tere!
Praegused testid , millega HIV, HCV nakatumist kindlaks tahakse on usaldusväärsed ja te ei pea rohkem teste tegema.
Parimat soovides
Aino Rõõm

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Nakkushaigused

Hiv test

Olin nüüdseks üle 5 kuu tagasi võõra inimesega seksuaalses vahekorras. Kogu vahekord oli äärmiselt lühike ja mäletan, et kasutasin kaitsevahendit. Kuna olin tarbinud alkoholi, siis olen tundnud pikka aega ...

Aino Rõõm

Vastas dr Aino Rõõm

Tere!
Jah! testid on usaldusväärsed ja uuringute alusel , mida te olete teinud, te ei ole saanud HIV nakkust.
Parimat soovides
Aino Rõõm

Loe edasi

HIV-analüüs

Tere!

Sattusin haiglasse seoses liigesevaludega ja ägedate närvitõmblustega jalas. Tehti vereanalüüsid, mille tulemusel avastati borrelioos. Muu hulgas on analüüside seas kirjas ka

Aino Rõõm

Vastas dr Aino Rõõm

Tere!
Kuna Eesti on kõrge HIV levimusega riik ja selles osas Euroopas esirinnas, siis patsiendi testimine HIV kandluse osas on vajalik. HIV analüüs on nagu iga teine analüüs, mida teilt võetakse ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: