klotrimasool 23.05.02 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Tere lp. dr.Litter!
Palun, kas klotrimasooli vaginaalse ravi ajal võib olla (kaitsmata) vahekorras? Jah, saan aru, et keegi keelata ei saa, aga kas see mõjutaks kandidoosi ravi? Mehele mingeid ravivõtteid ei määratud (ravimi infolehelt lugesin, et ravi peavad saama mõlemad partnerid). Kuidas oleks kõige õigem?
Ette tänades
32 a. naine

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Lugupeetud 32.a. Naine !
Infolehe informatsioon on õige. Soovitav on ravi partneritele korraga. Meestele kasutatakse Canifug (klotrimasool) kreemi (Canifug Kombi.)
Androloog dr.Punab rõhutas loengul, et kandidoos on mehele sugulisel teel leviv haigus. Soovitused:
1) koos ravida
2) kasutada preservatiivi
Naistearst Galina Litter,
6052 739, -715

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

suured häbememokkad kippitab ja natuke sügeleb

suure häbememokkad kippitavad eriti selle juures kus pissugi... Pissida valus ei ole.. Nattuke tuleb valget voolust.

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 25-aastane

Suure tõenäosusega on tegemist tupeseene ägenemisega. Apteegi käsimüügist saate osta intiimpesugeeli Lactacyd, pesta sellega ...

Loe edasi

Põletik ja kipitus

Tere,

Sain Teilt paar päeva tagasi nõu kasutada Klotrimasool kreemi, kuna tupe ümbert on veidi punane ja kipitab. Nüüd mure selles, et pärast kreemi kasutamist on kipitustunne tugevam. Kas ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija!
See on küll esmakordne, et peale 1% Klotrimasool kreemi kasutamist on kipitustunne tugevam.
Alati on võimalik allergia, siis tuleks teha nädalane paus.
Võite kasutada ...

Loe edasi

klotrimasool

Tere!
Olen kasutanud klotrimasooli nädal aega ja seene sümptomid kadusid nelja päevaga. Nüüd tekkis küsimus, et kaua ma pean kreemi veel kasutama. Kas võin kreemitamise pooleli jätta või pean järgima ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere! Nädalane Klotrimazol- ravi on piisav, pole vajadust enam jätkata.
dr. Seemen

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi