Pidev urineerimis tunne 15.05.16 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Tere
Nimelt selline mure,et on pidev urineerimis vajadus,aga tuleb ainult mõni tilk.Valulik pole.See juba kestnud mõni kuu.Kas võib see oleneda munasarjatsüstist või millest? Nimelt oli mul 18 veebruar ka sapipõie op ja peale seda 2 nädalat hiljem hakkas see mure.
Aa,päevad ka hilinevad 3 päev.

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Lugupeetud Küsija,
andmetset selgub, et olete 41-aastane

Kui uriini analüüs on korras, siis põiepõletikku diagnoosida ei saa. Kas sapipõie eemaldamine oli laparoskoopiline? Oleks arukas pöörduda opereerinud kirurgi poole ja öelda, et uriin justkui ei välju. Tuleks täpsustada, kas ureeterid ei saanud kahjustada OP ajal. Selleks on ultraheliuuring läbi kõhukatete, mille saatekirja saab anda ka perearst. Kui uriini paisu ei leita, siis saab määrata uriini ööpäevase koguse jm uuringud.
Menstruatsiooni peetuse korral on vajalik apteegi rasedustest homiikusest uriinist.
Lõtvunud tupeseinte ja emaka allavajega tegelevad naistearstid. Kas on olnud vastsündinuid kaaluga üle 4kg?

Galina Litter naistearst.ee
Pirita Naistearstid

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

CA 125 kõrgendatud tulemus ja selle võimalikud põhjused

Tere!

Küsisin juba teie käest müüomi ravimise kohta https://www.kliinik.ee/naistehaigused/id-2/noustamine?question=75021
Tänan teid vastuse eest!

Tahaks veel üks küsimus ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

Tere! Ca-125 tõuseb nii endometrioosi,müoomi,adenomüoosi ja munasarjatsüstide või kasvajate korral.Lühidalt ,haigusseisundite korral kui östrogeenide sisaldus on tõusnud. Teades Teie anamneesi ja seda,et ...

Loe edasi

Rinnavähk imetamise ajal


Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Kas võtta SOS-pilli?


Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Fibroadenoom ja peanaha mesoteraapia


Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik


Loe edasi

Antibeebipillide (Yasminelle) kasutamise lõpetamise mõju organismile

Tere

Mu küsimus puudutab antibeebipillide mõju organismile.

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik


Loe edasi

Mükoplasma bakter


Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija!
Andmetest selgub, et olete 41-aastane.

http://www.eusti.ee/wp-content/uploads/2016/11/Ravijuhis_2015.pdf
Loe edasi

Müoom ja hüpotüreoos

Tere!

Olen 51aastane naine.
Mul on juba paar aastat diagnoos müoom.
Sain niisugused ultraheli ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli


Loe edasi

Valu paremas pool kubemes ja puusa piirkonnas.


Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik


Loe edasi

Hormonaalne tasakaal pärast sünnitust

Tere!

Sünnitasin 25.09.2016.

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli


Loe edasi

SOS pill


Paar tundi hiljem oli uus vahekord, ja kuna ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi