tampoonid Printsessi Pärlid 17.03.16 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

tere, dr Kadastik!
Kahjuks foorumites sellele küsimusele vastust ei leidnud...
nimelt propageeritakse Fohow tooteid internetis, kus on ka märge- arstid soovitavad (pole aga leidnud konkreetselt, millised arstid)
Nimelt on jutt tampponidest Printsessi Pärlid:
Tampoonikujulised kapslid on antibakteritsiidse, põletikuvastase, antibakteriaalse ja palavikuvastase toimega; puhastavad jääkainetest ja toksiinidest; kitsendavad tuppe ja emakat; tagavad „noorust”.

Toote viis eriomadust:
1. Enesediagnostika: toote FOHOW „Printsess Pärli” 1 kapsli kasutamine laseb naistehaiguse olemasolu kindlaks määrata.
2. Enesepuhastamine: toote FOHOW „Printsess Pärli” 1 kapsli kasutamine soodustab emaka puhastamist toksiinidest
3. Eneseteraapia: töötab abiteraapiana emaka müoomi, emakakaela erosiooni, munasarja tsüsti puhul ja erinevate põletikuliste naistehaiguste puhul.
4. Enesenoorendamine: kiiresti soodustab jume paranemist, aitab näonaha tuhmi värvi korral, pigmendiplekkide, kuiva naha, kortsude ja teiste sümptoomide puhul.
5. Profülaktika: kasutage vähemalt üks kord kuus – naistehaiguste vältimiseks; toode soodustab ka tupe kitsenemist, parandades vaginaalset toonust.
Minu mensturatsioonid on olnud alati vererohked, on ka olnud müoomikahtlustus (kuid õnneks opereerida polnud vaja)... Kas olete kursis selle tootega ja mlilline on teie arvamus.... sooviksin teha ühe puhastuskuuri, aga vajan spetsialisti nõuannet:)
Ette tänades ja head soovides,

Arst vastas:

Ülle Kadastik

dr Ülle Kadastik

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik, Elite Erakliinik

Tere, olen toodetega kursis niipalju, kui olen lugenud materjale eelkõige korditsepsi kohta. Preparaat on Hiina meditsiini valdkonnast ja on tõesti looduslik. Kas need lubadused, mis kõik kirjas on vastavad tõele või mitte ei oska ma öelda. Kuna tegemist altrnatiivmeditsiiniga ja mingeid tõepäraseid teaduslikke uuringuid pole, siis ma ei saa kui günekoloog neid soovitada, samas usun, et midagi halba see aine küll ei tohiks teha. Emakamüoomi ja muude haiguste ravi osas arvan, et see on liialdus ja lubadused liiga suured. Imuunsüsteemi ja organismi puhastamise osas võiks mõju olla pigem suukaudsel tarbimisel. Tupetampoonide kohta ma ei oska midagi öelda, kuna ju mingid meditsiinilist tõestust pole.
Dr kadastik

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Pillid ja päevad

Tere!

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 23-aastane


Loe edasi

Pillide lõpetamise kõrvalmõjud


Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Menstruatsioon

Tere!

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija


Loe edasi

Kahe tableti võtmine

Teiseks küsimuseks ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Konisatsiooni ja valud emakas

Tere!

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Koposkoopia ja PAP test poole aasta pärast


Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

DRKadastik

Loe edasi

menses

Tere


Maie Väli

Vastas dr Maie Väli


Loe edasi

lõputu mure


Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 59-aastane


Loe edasi

Üleminekuiga või tõsine probleem?

Tere!

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija

Kaasajal püütakse vältida ...

Loe edasi

Emakakaelapolüübi eemaldamine ja tüsistused

Tere!

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli


Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi