патологическом климаксе и бессоннице 01.09.15 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Добрый день, доктор Вяли!
Я Ваша пациентка с 2009 года, диагноз: патологический климакс... Не смогла к Вам в этом году приехать - диагностировали коксартроз тезобедренного сустава и оперировали в апреле 2015.
Сейчас оформляю инвалидность. Все симптомы, с которыми я к Вам обращалась остаются: приливы, серцебиение, БЕССОННИЦА -измучила...
Могу ли я указать Вас в ходатайстве на инвалидность?
Сейчас принимаю: Cymbaita 30 mg; Amitriptyline 25 mg; Zolpidem Sandos 10 mg; Unital (Melatonin); Bisoprolol 5 mg; Tamoxifeen...
Буду Вам очень благодарна
Извините, пожалуйста, за беспокойство

Arst vastas:

Maie Väli

dr Maie Väli

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik,Tähe ja Elite Erakliinik

Tere! Teil on invaliidsuse vormistamiseks piisavalt põhjendatumaid diagnoose,kuna üks rind on eemaldatud ja saate praegu antiöstrogeenravi( tamoksifeen),siis ei sobigi Teile peale Liviali ükski teine preparaat,aga ka selle toime nullib ära tamoksifeen.Ka koksartroosi tõttu tehtud operatsioon on näidustus invaliidsusgrupiks.
Lisasin Teie digilukku minu poolt tehtud analüüsid ja ravisoovitused. Öelge seda oma perearstile ja need andmed lisatakse invaliidsusgrupi vormistamisele. Teie kliimaks on enam väljendunud seetõttu,et östrogeenseid hormoone surutakse teadlikult ja põhjendatult alla. Edu soovides,Maie Väli

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Kas võtta SOS-pilli?


Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Fibroadenoom ja peanaha mesoteraapia


Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik


Loe edasi

Antibeebipillide (Yasminelle) kasutamise lõpetamise mõju organismile

Tere

Mu küsimus puudutab antibeebipillide mõju organismile.

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik


Loe edasi

Mükoplasma bakter


Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija!
Andmetest selgub, et olete 41-aastane.

http://www.eusti.ee/wp-content/uploads/2016/11/Ravijuhis_2015.pdf
Loe edasi

Müoom ja hüpotüreoos

Tere!

Olen 51aastane naine.
Mul on juba paar aastat diagnoos müoom.
Sain niisugused ultraheli ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli


Loe edasi

Valu paremas pool kubemes ja puusa piirkonnas.


Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik


Loe edasi

Hormonaalne tasakaal pärast sünnitust

Tere!

Sünnitasin 25.09.2016.

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli


Loe edasi

SOS pill


Paar tundi hiljem oli uus vahekord, ja kuna ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Rasedus ja kõrge vererõhk


Maie Väli

Vastas dr Maie Väli


Loe edasi

Veritsus pärast vahekorda

Tere!

Olen võtnud Yaz pille umbes 6 aastat ning probleeme pole nendega eelnevalt olnud. Kordagi pole põdenud ühtegi suguhaigust ega ka naistehaigust, kuid nüüd on tekkinud probleem, kus pärast ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 26-aastane

Iga veritsuse (ja uue partneri) puhul peavad olema välistatud sugulisel teel levivad infektsioonid ja rasedus. Saate teha rasedustesti ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi