Soovin Teid tänada 14.06.09 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Kirjutasin Teile 2008.a. augustis ja muret tegi see et raseduse alguses tehti mulle selja röntkgen.Arst soovitas 100% abordi valida sest tema oli kindel et "sünnitan invaliidi ja pean teda terve elu kasvatama..jne ning lisaks sellele pean 8 kuud muretsema mis puuetega laps sünnib" need olid tema sõnad .
Teie vastus minule oli aga positiivne ja julgustav ning just seda julgust ma vajasin . Nüüd on mul 3 kuune täiesti terve poiss!!! Õigus oli sellel arstil vaid selles osas et tema sõnad kummitasid mind tõesti igal ööl kõik 8 kuud.Minul läks hästi aga kahju on nendest naistest kes on selle arsti poolt abordile saadetud sest ta väitis et ka hambaröntgenil käinud saadab ta abordile.Ma tänan Teid et aitasite õige valiku teha ja üks väikene tore mees on siin ilmas rohkem.

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog

Evita Grupp OÜ Naistearstid Pirita Perearstikeskuses VASTUSED NII KIIRESTI KUI VÕIMALIK, KUID MITTE HILJEM KUI 3 ÖÖPÄEVA

Lugupeetud Küsija!
Tänan Teid minu töö tunnustamise eest ja õnnitlen teid pisipoja puhul!
Minu arvamus on, et naistearstide missiooniks peaks olema see, et terve naine sünnitaks terve lapse. Selle nimel töötame. Sünnitanud naised on küpsemad ja arenenumad isiksustena.
Kaasajal on palju meetodeid, et uurida ja täpsustada raseduse seisundit. Raskeid otsuseid ei pea tegema kiirustades, hirmust, teadmatusest ja ebakompetentsusest lähtuvalt.
Arukad kolleegid saavad alati konsulteerida oma eriala tippspetsialistidega nii Tallinnast kui ka Tartust. Me kõik oleme inimesed ju.
Alles sel reedel oli meie STLIEÜ Seksulaasel Teel Levivate Infektsioonide Eesti Ühingu konverents, kus üks veneroloog jutustas südantliigutava loo, kuidas ta veenis rasedat ja tema partnerit sünnitama vaatamata süüfilise (läbi)põdemisele, sest süüfilis on kaasajal ravitav. Ka siis olevat rasedust juhtinud arst nõudnud raseduse katkestamist. See pere käis tublit veneroloogi tunnustamas koos väikelapsega, mis oli kolleegile väga meeldiv üllatus: Eestis on veel üks tore laps ja tore pere rohkem.
Õnne ja edu teie perele. Tähtsaim elus on toimetulek ja rõõm olemasolevast.
G.Litter, www.naistearst.ee, Piritalt
http://www.apollo.ee/product.php/0761893

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

vastuvõtt

Tere, lp. Galina Litter!

Kõigepealt tahaksin Teid tänada vastuste eest, mida olete andnud ja mis alati süstivad positiivsust. Teiste muresid lugedes saab siit leheküljelt ka enda omadele tihti ...

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Kadri!
Tänan Teidki, et tunnustate minu missioonitööd.
Vaid naistearsti juurde võibki minna nii menstruatsiooni ajal kui ka günekoloogilise verejooksu tõttu.
Menstruatsiooni ...

Loe edasi

aitäh teile

tahtsin tänada et vastasite mu küsimusele..olete tublid...veel kord aitäh

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tore, kui oleme saanus olla abiks probleemi lahendamisel!

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: