mure 10.09.01 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Kasutan tablette Femoden juba kolm aastat. Aasta aega on eritunud tablettide võtmise teisel nädalal määriv voolus. Sellel kuul oli vooluse hulk tunduvalt suurem ja värvuselt enam mitte pruunikas vaid helepunane ja kestis poolteist nädalat. Kuna arsti juurde on suured järjekorrad ja viimased külastused olid niivõrd ebvaameeldivad, et ei tahaks mitte enam selle "vana" vooluse jutuga minna, siis kas peaksin pöörduma kiiremas korras valvegünekoloogi poole? Millega on tegemist? Ja kas Teie vastuvõtule on võimalik pöörduda?



Lugupidamisega murelik (20a.).

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Tere 20.a. murelik !

Arvan, kui aasta jooksul on olnud tsükliväline veresegune voolus, tuleks tablette vahetada teistsuguse koostisega tablettide vastu. Selline ebamugavus peaks kaduma ~3 kuu jooksul.

Loodan siiski, et Te ei vaja valvegünekoloogi.

(teadmiseks: valvegünekoloogi poole peaks pöörduma kõrge palaviku- 38,5 ja enama puhul, verejooksu puhul -see on üks tampoon või üks side tunnis üle 3 tunni, süveneva väljakannatamatu valuvaigistitele allumatu alakõhuvalu puhul)



-tuleks välistada sugulisel teel levivad infektsioonid (vajalikud on analüüsid)

-vajalik on vereanalüüs - verekaotuse ja põletiku täpsustamiseks



Ootan Teid vastuvõtule. Telefon 6052 739.

Lugupidamisega,

Galina Litter

naistearst





Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Pillid ja päevad

Tere!

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 23-aastane


Loe edasi

Pillide lõpetamise kõrvalmõjud


Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Menstruatsioon

Tere!

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija


Loe edasi

Kahe tableti võtmine

Teiseks küsimuseks ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Konisatsiooni ja valud emakas

Tere!

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Koposkoopia ja PAP test poole aasta pärast


Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

DRKadastik

Loe edasi

menses

Tere


Maie Väli

Vastas dr Maie Väli


Loe edasi

lõputu mure


Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 59-aastane


Loe edasi

Üleminekuiga või tõsine probleem?

Tere!

Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija

Kaasajal püütakse vältida ...

Loe edasi

Emakakaelapolüübi eemaldamine ja tüsistused

Tere!

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli


Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi