Väike mure 29.01.04 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Tere!!Mul on selline mure et juba pikemat aega on alakõhus ja paremal pool õrn valu.Niisama ei valuta üldse,kuid kui end vahest kuidagi liigutan annab tunda,ka katsudes on veidi valus.Samuti valutavad mul juba mitmendat päeva jalalihased ja ka selg natuke!Kas need 2 asja võixid olla seaotud!!Kas tegemist võib olla munasarja põletikuga või äkki hoopis pimesoolega!!Rasedus ei usu et on,aga kas olex võimalik et raseduse puhul(algstaadiumis valutaxid jalalihased ja selg tugevalt)!palun vastake kõikidele küsimustele kui saate,mulle olex see oluline!!
Ette tänades Liina

Arst vastas:

Maie Väli

dr Maie Väli

Günekoloog

Tartu Ülikooli Kliinikumi Naistekliinik,Tähe ja Elite Erakliinik

Tere,Liina! Palun pöörduge nende vaevustega oma perearsti poole.Tõenäoliselt ei ole Teil tegemist munasarjapõletiku ega ka pimesoolepõletikuga.Edu soovides,Maie Väli

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Väike mure

Tere dr. Väli!
Kas see on normaalne, et päevad käivad 2 ja poole nädala - 3 nädalaste vahedega, kestusega 3 - 5 päeva? Kas selline asi nõuab lisauuringuid?

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli

See ei ole normaalne .Pöörduge oma günekoloogi poole,kes määrab vajalikud uuringud.

Loe edasi

mure

Minu mure on selline, et esineb väike kihelus/sügelus tupe piirkonnas.Väga häirivaks see pole veel kujunenud.Olen olnud kaks korda vahekorras ja peale neid ongi selline probleem.Kas tegu on mingi haiguse ...

Vastas dr Aire Sekavin

Tere.
Soovitan siiski pöörduda naistearsti poole. Ilma Teid nägemata on raske vastata. Kihelus võib olla põhjustatud seenepõletikust , aga ka näiteks allergilisest reaktsioonist jne.
Tervitades ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: