22 a.neiu mure 09.12.03 / Naistehaigused

Külastaja küsib:

Tere.Selline küsimus,et-kas emakakaela haavandiga emakakaela seisundit on võimalik arstil silmaga hinnata(tava läbivaatusega).Käisin arsti juures ja ta ütles,et emakakael ei ole üldse hull,aga paari kuu pärast lähen analüüse tegema.Kas minu seisun võib olla hullem kui talle tundus?Või ei tasu mul muretseda.Võin ma olla kindel,et mu tervisega ei ole midagi väga pahasti,näiteks ei arene seal vähk.Ette tänades.

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Lugupeetud Küsija!
1. Arst näeb emakakaela tupepeegliga vaadates. Silmaga on nähtav punetav ala.
2. Seisundi täpsustamiseks on olulised analüüsid: PAP analüüsid rakkudele klamüdioosile, gonorröale.
3. Külastage naistearsti määratud ajal, kuid mitte vähem kui 2 korda aastas.
4. Ise saate hoiduda sugulisel teel levivatest haigustest.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Naistehaigused

Rinnavähk imetamise ajal


Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Kas võtta SOS-pilli?


Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Fibroadenoom ja peanaha mesoteraapia


Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik


Loe edasi

Antibeebipillide (Yasminelle) kasutamise lõpetamise mõju organismile

Tere

Mu küsimus puudutab antibeebipillide mõju organismile.

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik


Loe edasi

Mükoplasma bakter


Galina Litter

Vastas dr Galina Litter

Lugupeetud Küsija!
Andmetest selgub, et olete 41-aastane.

http://www.eusti.ee/wp-content/uploads/2016/11/Ravijuhis_2015.pdf
Loe edasi

Müoom ja hüpotüreoos

Tere!

Olen 51aastane naine.
Mul on juba paar aastat diagnoos müoom.
Sain niisugused ultraheli ...

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli


Loe edasi

Valu paremas pool kubemes ja puusa piirkonnas.


Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik


Loe edasi

Hormonaalne tasakaal pärast sünnitust

Tere!

Sünnitasin 25.09.2016.

Maie Väli

Vastas dr Maie Väli


Loe edasi

SOS pill


Paar tundi hiljem oli uus vahekord, ja kuna ...

Katrin Seidelberg

Vastas dr Katrin Seidelberg

Tere!

Loe edasi

Rasedus ja kõrge vererõhk


Maie Väli

Vastas dr Maie Väli


Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi